2777
2789
عنوان

دلم گرفته خیلی

69 بازدید | 6 پست

شوهرم یه شهردیگه کارمیکنه هفته ای دوروز میاد، اخرهفته ها میگ پاشو بریم خونه مامانم، میرم میبنم یچه خواهرشوهرم، برادر شوهرم سرماخورده،،، بچه منم میره بازی میکنه مریض میشه میایم خونه تا یه ماه خوب نمیشه وقتیم اونجا یا توخونمون میگم چرانمیگن بچشون مریضه دعوام میکنه.. 

خونوادشم میگ بچه ما مریض نیست عادتشه دماغشو بکشه...شوهرم رو حرف اونا حرف نمیزنه. خیلی دلم خونه.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرو خونشونبهونه کن بگوش حالم خوب نیستمیخوام توخونم پیش بچم باشمخودت و شوهرت چندسالتونه؟؟؟شوهرت هنوز ...

شوهرم ۳۳من۳٠

امروز برگشته بهم میگ  میبرم بچرو سرمام خورد خوب میشه منم شب قراربود بریم بهم برخورد گغتم اصلا نمیرم مادرش هشت شب زنگ زده میگ نمیاین برگشته میگ این نمیاد چیکارکنم میگ بچم مریض میشه... منم میگم چراانقد بچه ننه ای بگو بچمو مریض میکنن بچه هاشون... بخدا بیچاره دخترم انقد سرماخورده نگفتن تاماه ها خوب نمیشه 

رفته اتاق نشسته که من شام نمیخورم و قیافه گرفته که چی خثنه مادرم نرفتی. ازاولش همین بوده پنج ساله روزمون همینه من باید بله قربان خونوادش باشم تااقا خوشش بیاد باهام خوش باشه

هرچی میخواد بگهبمون سر خونه زندگیتمحلش نزاربه دخترت یادش بدهباهاش نره گریه کنهبمونه پیشت

محلش نمیدم ازاین ببعد اینو بار هزارم بخودم گفتما ولی نمیدونم چرابعدش یادم میره ادم حسابش میکنم، ودراخر حرف میشه خونوادش جون دلش اونان... من هرچی به عقب برمیگردم میبنم این مرد ازاولش واس خونوادش جون داده ودرحالیک اونان ی ماه این نره سمتشون نمیگن کجاست