2777
2789
عنوان

امروز برم خونشون یا نه چون با مادرشوهرم قهرم نظرتونو بگید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفعه های قبل چطور بود زنگ میزد شمارو دعوت میکرد یا ن ب همسرتون میگف ؟چون خانواده شوهر من میخوان دعوت ...

دفعه قبل هم بیستر اوقات به همسرم میگفت و اگر گوشی همسرم مشغول بود به من زنگ میزد

اما الآن چند روزیه به من سلام بزور میکنه

خلاصه امروز به خمسرم گفتم من نمیام توهم تصمیم خودتو بگیر اما احترام منو میخوای نگه داری بعد ناهار برو برادرتو ببین که شب پدرشوهرم اومد باهم بریم پایین

همسرمم بنده خدا زنگ زد به مادرش گفت من پایین نمیام 

مادرشم چراشو پرسید گفت واقعا خودت نمیدونی؟اینهمه بی احترامی

مادرش گفت تنها بیا 

همسرمم گفت جایی که زنم نباشه منم نیستم و گفت حرفای منو نمیخوای بفهمی و به همه احترام میذاری غیر زن من و قطع کرد

واضح گفتم مگه چی بهت میدن اگر رابطت با مادرشوهرت بهتر بشه که انقدر نگرانی جاریت صمیمی تر نباشه با خا ...

والا هیچی

اتفاقا آرامشم بیشتره

آخه مادرهمسرم قلبشون سیاه نیست و کاری به کسی نداره

اما زبونش خیلی تنده

و اینکه من و همسرمم نزدیکیم بهش تیرش همیشه به ما میخوره و این بده 

تو میگی غروب به احترام پدرشوهر و شوهرم برمچه احترامی به شوهرت؟وقتی اون هیچ احترامی برات قائل نیستینی ...

همسرم بنده خدا خیلی طرف من رو گرفت

منم انتظار ندارم مادر خوش رو ول کنه

الآن هم بخاطر من نرفت و موند پیش من

این ها نشونه اینه همسرم خیلی بفکرمه ولی از طرفیم نمیتونه مادرشو ول کنه که

خب خداروشکر ننه ای نیس

نه واقعا نیست و پشتمه اما واقعا منم نمیخوام رابطه بین فرزند و مادر و پدر رو خراب کنم

اینسری واقعا روانم بهم ریخت آخه چندمین بارشه که اینجوری باهام رفتار میکنه اونم بی دلیل

آخه دلیلی اگر داشت انقدر نمیسوختم

منم اینسری به همسرم گفتم اگه مادرت عذرخواهی هم بکنه اینسری نمیبخشم چون دفعات پیش کوتاه اومد عذرخواهیشو قبول کردم

همسرم بنده خدا خیلی طرف من رو گرفتمنم انتظار ندارم مادر خوش رو ول کنهالآن هم بخاطر من نرفت و موند پی ...

خب خداروشکر 

من اشتباه متوجه شدم فکر کردم همسرت بی اهمیت هست و تنها میخواد بره

جالب اینجاست اون زمانی که مادرشوهرم اذیت می کنند پدرشوهر موضع بی طرف می گیره که من کاره ای نیستم 

اون زمان که شما واکنش نشون می دین دلخور می شن و می خوان به شما گیر بدن.  

اگه اون موقع کاره ای نیستی الانم بشین کنار و کاری نداشته باش

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

جالب اینجاست اون زمانی که مادرشوهر  اذیت می کنند پدرشوهر موضع بی طرف می گیره که من کاره ای نیستم 

اون زمان که شما واکنش نشون می دین دلخور می شن و می خوان به شما گیر بدن.  

اگه اون موقع کاره ای نیستی الانم بشین کنار و کاری نداشته باش

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!