2777
2789
عنوان

نشد چون خدا حسود بود💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2282 بازدید | 112 پست
گناهه من چی بود که عاشق شدم مگه من چی خواستم چیی که اینجوری خدا باهام بد کرد

عزیزم فک میکنی فقط خودت عاشق شدی تو دنیا؟ 🫠 

دنیا پر از عاشق و معشوق ها پر از عشق های یک طرف بود که به کسی که میخواستن نرسیدن 

این دنیا همه چیزش مطابق میل ما پیش نمیره 

اگه یه چیزو میخوای بخواه از خدا ،دعا کن و بعد رهاش کن میدونم سخته ولی راه دیگه ای نیس اگه خواست میده نخواستم که هیچ بگذر و برو به ادامه زندگیت برس

این دنیا و زندگی همینه دیگه، اگه همه آدما بخوان بابت هر کدوم از نرسیدن هاشون حالا چه به یار چه به هر آرزویی اینطوری خدارو کوچیک کنن که سنگ رو سنگ بند نمیشه..

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چی باید بگم ولی بدون خدا دوستت داشته به حرمت همون دعاها از خطر دورت کرده نذاشته

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

سلام‌خواهری💗🫶امضات خیلی،قشنگه لطفا توی دعاهات به یادم باش

سلام گلم ممنونن چشم هم‌چنین 🥺💛

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
قربونت برممممم🫂🫂🫂 نمیدونم چی بگم سبک شی

😭😭😭 من دیگه خوشحال نمیشم چه بهترین ازدواجو بکنم چه ثروت قارونو بهم بدن برام بی معنیه هرروز بخاطر عشقم گریه میکنم تابمیرم تو دنیای بعدیم حسرت میخورم که چرا تو این دنیا بهم ندادش😭

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
من همه چیزمو باختم دنیام که تباه شد اون دنیاهم همینطور جوونیمو روزای خوشمو آیندمو ویران شدم 😔

نگاه کن 

دعاهات تلف نشده ولی خدا نوکر ما هم نیست غول چراغ جادو که نیست عزیزم هزارتا نعمت داده بهت همشو پرت کردی چسبیدی به یکیش🫂❤️‍🩹

اومدیم یه مدت یه سری صفات اخلاقیو در خودمون ایجاد کنیم‌خالص بشیم ابدیتو برا خودمون انتخاب کنیم و بریم خونمون 

اصلا ما مال این دنیا نیستیم🫥

بعدشم اون از اول بوده ما تازه اومدیم

بعدشم

نگاه کن دعاهات تلف نشده

یا گناهی بخشیده شده، یا خطری ازت دور شده، یا صلاح نبوده، یا بهترشو میده، یا جبران میکنه. آخه کسی که تو رو آفریده چه عقده ای داره گلم . خدای تموم موجوداته چی داری که بره رو مخش باهات لج کنه.

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

سلام گلم ممنونن چشم هم‌چنین 🥺💛

چشمت به ظهور امام زمانمون روشن ان شاءالله🫂❤️‍🩹

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

چه می‌شود تو را که من هم برسم به آرزویی …💔

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

عب نداره
یه روزی بلخره میفهمی.... مثه من که فهمیدمو با شرم برگشتم بهش گفتم مرسی که نزاشتی بشه. بلخره میفهمی... 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل، یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد... 

عزیزم فک میکنی فقط خودت عاشق شدی تو دنیا؟ 🫠 دنیا پر از عاشق و معشوق ها پر از عشق های یک طرف بود که ...

خواسته من کل زندگی تخمی منو تحت تاثیر قرار داده من بابتش زجرروحی کشیدم من همه چیزمو دادم رفت 

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀