چشم دیدن دوتا عاشق کنار همو نداره چقدر دعا خوندم التماس کردم زار زدم چه ختمای سنگینی که برنداشتم چقدر تا صبح التماس نکردم ولی نشد نه حکمت بود نه مصلحت خودخواهی خدا بود که میخواست حرف حرف اون باشه خوشبختی اجباریتو دادم سگ خورد دنیا با همه زرق و برقش به اندازه بال مگس واسم ارزشی نداره روحم مرد خدا کشتش فقط جسمم زنده اس که به انتظار مرگ بدون شوق و ذوقی میشینم تا این دنیا تخمی تمام بشه و خدا رو هرگز نمیبخشم هرگززز
گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤 خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞 + بماقضیتعمركیاابنآدم؟- بحبالحسین ..+ ایفرزندِآدم،عمرتراچگونهگذراندی؟- باعشقِحسین♥️ :))! "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛" یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀 ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔 <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>
دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞 + بماقضیتعمركیاابنآدم؟- بحبالحسین ..+ ایفرزندِآدم،عمرتراچگونهگذراندی؟- باعشقِحسین♥️ :))! "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛" یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀 ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔 <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>
اون کسی هم که عاشقش بودید ،برای رسیدن به شما تلاش کرد؟
میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ. ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده
من چند وقت پیش تقریبا یسال و نیم پیش دقیقااااا همین حال تورو داشتم نذر میکردم چله برمیداشتم شب و روزززز التماس خدارو میکردم قهر میکردم باهاش سر ی پسرر و الانن واااقعااا خداروشکررر میکنم ک نزاااشت ک بشه ا ته دلم خوشحالم ک نزاشت بشه توعم میفهمی ولی یکم دیر
دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است. هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠 پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻🦯