2777
2789
عنوان

نشد چون خدا حسود بود💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2282 بازدید | 112 پست
چرا نمیده؟نمیدونم قشنگمواقعا نمیدونم اما خودتو بذار جای خدافرض کن مثلا یه بچه گربه داری یه چیزیو میخ ...

پس چرا گفت امید بندمو ناامید نمیکنم چرا گفت دعا کن چرا بعد اینهمه زجر و عذابم و تباه شدن آیندم کاری نکرد به صلاحم نیست؟ خب یکاری کنه به صلاحم باشه 

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
پس چرا گفت امید بندمو ناامید نمیکنم چرا گفت دعا کن چرا بعد اینهمه زجر و عذابم و تباه شدن آیندم کاری ...

گفتم عزیزم ما موجوداتی هستیم که خودمون ابدیتو برا خودمون رقم میزنیم. اومدیم توی یه محیطی که شرایطی باشه بتونیم عیار خودمونو نشون بدیم

برا چی باید کل این دنیا رو بهم بریزه که اون اتفاق بیفته

بعدشم اگه عشقیه جریان، پسره اراده داره اگه که بخواد وایمیسته

خدا خودش انقدر دموکراسی داره که کسیو مجبور نکرده بپرستتش دیگه بیاد واسه تو کسیو زور کنه عاشقت بشه و فلان

هرکسی میتونه انتخاب کنه، چه ارزشی داره که زورکی کسیو مجبور کنه بخوادت

امیدوارم روزی برسه که انقدر توی شادی و خوشبختی باشی، برگردی نگاه کنی بگی خدایا اون روزا خیلی بهت بدگمان بودم منو ببخش عزیزم❤️‍🩹🫂

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم عزیزم ما موجوداتی هستیم که خودمون ابدیتو برا خودمون رقم میزنیم. اومدیم توی یه محیطی که شرایطی ب ...

اونم عاشقم بود تو ابدیتم برمیگردم واسه این دنیایی که به اون نرسیدم زار میزنم حال من هرگز خوب نمیشه تو هیچ دنیایی بدون اون💔

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
اونم عاشقم بود تو ابدیتم برمیگردم واسه این دنیایی که به اون نرسیدم زار میزنم حال من هرگز خوب نمیشه ت ...

عشق منی عزیزم حق داری ناراحتی میفهممت بیا بغلم🫂❤️‍🩹

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

مطمئنی خدا باهات کرده؟

شاید اون خودش رفته

اگر خودش رفته که چه ربطی به خدا داره اگه خدا پرش داده حتما صلاحت نبوده. من خودم خیلی دعا کردم به یکی برسم ولی نشد الان بعد از ۲۰ سال روزی هزار بار خداروشکر میکنم که نشد. هزاربار هم شکر میکنم که همسر خیلی خیلی خیلی بهتر از اون بهم داد

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

مطمئنی خدا باهات کرده؟شاید اون خودش رفتهاگر خودش رفته که چه ربطی به خدا داره اگه خدا پرش داده حتما ص ...

آره خدا باهام کرد من میخوامش مگه چی میشه😔