2777
2789
عنوان

نشد چون خدا حسود بود💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 112 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجوری نگو ...

شاید بعدا نظرت عوض شد

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔                                                                     <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>

بمیرمممم🙂🙂برای منم بعیده خیلییی بعید ولی هنوز امید دارم🙂میگم تو خدای دریا ب اون بزرگی .جنگل به او ...

من همه چیزمو باختم دنیام که تباه شد اون دنیاهم همینطور جوونیمو روزای خوشمو آیندمو ویران شدم 😔

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
منم عاشق یونپو😂شدم

ادم کمه عاشق یونگ پو شدی😂

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔                                                                     <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>

به خاطر یه بنده خدا، خود خدارو اینقد کوچک میکنی که ویژگی حسادت میدی بهش ؟ 🫠

سلام‌خواهری💗🫶امضات خیلی،قشنگه لطفا توی دعاهات به یادم باش

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

اون کسی هم که عاشقش بودید ،برای رسیدن به شما تلاش کرد؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

حتما حکمتی بوده عزیزم

منم شوهرمو زوری از خدا خواستم با هزار تا عشق اگه میدیمون

الان میگم کاشکی هیچ وقت نمیدیدمش

خداوند خودش از خودمون صلاحمونو بهتر میدونه عزیز دلم

چرا همه چیو میندازی گردن خدااستغفراللهتلاشی کردین هردوتاتون ؟اگه تلاش کردی تا چ حد تلاش کردی؟

چون تقصیر اونه من باید این شرایطو بپذیرم و عداب بکشم مگه چی میشدد منم به خواستم میرسیدم چی میشدد 💔

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

من چند وقت پیش تقریبا یسال و نیم پیش دقیقااااا همین حال تورو داشتم نذر میکردم چله برمیداشتم شب و روزززز التماس خدارو میکردم قهر میکردم باهاش سر ی پسرر و الانن واااقعااا خداروشکررر میکنم ک نزاااشت ک بشه ا ته دلم خوشحالم ک نزاشت بشه توعم میفهمی ولی یکم دیر

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯