2821
2789
عنوان

امتحانات نهایی و گوشی💗💗💗💗💗

161 بازدید | 12 پست

سلام. من بزرگسالان درس خوندم و برا امتحانات نهایی دی ماه گوشیمو لازم دارم برا اسنپ گرفتن. قبول میکنن کیفمو ببرم بهشون تحویل بدم و بعد امتحان ازشون بگیرم؟؟؟ کسی این تجربه رو داشته؟

اسمم کامل نشده 😂  wednesday الان شد😐😂

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مطمئنی دیگ؟ نرم ب چوخ برم😂

تا اونجایی ک من میدونم بزرگسال اصلا سخت گیر نیستن

بازم نمیدونم تجربه ای ندارم قبلش ازشون بپرس ولی فک نکنم اجازه ندن چون تو مدارس معمولی ما میبردیم میزاشتیم تو کیفمون

تو ناخن کاریم ادعا دارم🥰👌🏻#nail artist 

منم تابستون بزرگسالان امتحان دادم رفتم دیدم همه گوشیشون کنارشون رو میزه😐😂

رشتت چی بود؟ من انسانیم فرستادنم ی مدرسه دیگ، امتحانات نهاییه و برا همه سخت میگیرن

تا اونجایی ک من میدونم بزرگسال اصلا سخت گیر نیستنبازم نمیدونم تجربه ای ندارم قبلش ازشون بپرس ولی فک ...

برا امتحانات داخلی اره سخت نمیگیرن ولی برا نهاییا سخت میگیرن ک البته دست خودشونم نیس و از سمت اداره ناظر میاد تو جلسه امتحان

رشتت چی بود؟ من انسانیم فرستادنم ی مدرسه دیگ، امتحانات نهاییه و برا همه سخت میگیرن

انسانیم

امتحان نهاییم اونقدر سخت نمیگرفتن

کلا مانتو تا قد ۷۰اوکی بود

ولی خرداد که رفته بودم یه حوزه دیگه حتی برا کراپ کت میومدن

بستگی به حوزه داره

انسانیم امتحان نهاییم اونقدر سخت نمیگرفتن کلا مانتو تا قد ۷۰اوکی بود ولی خرداد که رفته بودم یه حوزه ...

مرسی عزیزم. میشه کیفمو ببرم اونجا تحویل بدم? چون گوشیمو برا اسنپ گرفتن لازم دارم

برای امتحانات نهایی خیلی سختگیرنمنو تا تو خشتکمم چک کردن

هعی😑😑

میشه کیفمو ببرم بهشون تحویل بدم؟ چون گوشیمو برا اسنپ گرفتن لازم دارم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز