2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کثافت . بیشرف. ایکاش میشد دوروز جای‌مرد وزن عوض‌میشد میزدیم لهشون میکردیم عین دوروزو فقققط میزدیمشون

از این میسوزم اون ج‌نده که وطزندگیم بود با شوهرم همه گردش میرفت دیگه چرا شوهرمو پر میکرد که منو بزنه و اذیت کنه😢😭خودش متاهل بود تازه 

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
دوماه شبانه روز گریه میکردم مثل یه مرده متحرک بودم هیچ حرفی و هیچ رفتاری از جانب اون آرومم نمیکرد.سه ...

البته که این کارهات خوبه ،ولی ما زنا همه تلاشمون میکنیم تا زندگی بسازیم وای به روزی که  ناامیدی بشیم از اون مرد دیگه نمیشه جیزی برگردوند

زنه چه ج نده ای بوده هرزه ی عوضی😐💔

میدونی الان دوساله هرکار میکنم قلبم اروم نمیگیره گله کردم از خدا چرا این بلا رو سرم اورد  مگه مرگ عزیزام بس نبود اخلاق گند خودش بس نبود چرا یه روزنه امیدی نذاشت خدا نفسمو برید همه استخونامو شکست خیلی دوسش داشتم خیلی براش گریه کردم جلو همه ولی اون بیرحم دلش برا اشکام نسوخت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میدونی الان دوساله هرکار میکنم قلبم اروم نمیگیره گله کردم از خدا چرا این بلا رو سرم اورد مگه مرگ عز ...

بمیرم برای اشکات و دلت چقد مردا بی رحمن من همیشه فکر میکردن قلبشون مهربونه💔کی انقد حیوون صفت شدن

یبار هم گفتم که توی مسافرت خارج شهر دعوامون شد منو گذاشت همون جا و رفت اون دیگه تیر خلاص بود برام،بارها توی سختی ها بهم ثابت کرده بود که پشتم نیست ولی دیگه این کارش در کنار همه کارهاش تیر خلاص بود ،بعدشم که گفتم ولم کردی بهونه آورد که بچه ها گفتن برو 

زنه چه ج نده ای بوده هرزه ی عوضی😐💔

بخدا هیچوقت اینو نتونستم هضم کنم میدونستم عاشق همن اخ میگفت مجرد بودم باهاش دوست شدم متاهل بود شوهرش کتکش زده بود منم مسافرکشی کردم سوارش کردم بردمش دکتر و شمارشو داده بهم یعنی جز جز حرفاشو و اشناشدنش یادش بود 😭😭😭حتی گفته بود این چیه گرفتی همه این حرفارو هرروز مرور میکنم بخدا من هیچ کم کسری نداشتم خانوادم خیلی معتبرن تو شهر بخدا بخاطر دل بابام نتونستم ابرو ریزی کنم فقط سپردمش خدا خداهم بیشتر هواشونو داشت😭😭😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بمیرم برای اشکات و دلت چقد مردا بی رحمن من همیشه فکر میکردن قلبشون مهربونه💔کی انقد حیوون صفت شدن

خیلی خوب عاشقی بلد بود منتها نه برا من😭😭کافرم اشک عاشقو ببینه دلش میسوزه ولی این نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا هیچوقت اینو نتونستم هضم کنم میدونستم عاشق همن اخ میگفت مجرد بودم باهاش دوست شدم متاهل بود شوهرش ...

مطمعن باش یروزی یجوری پشیمون میشه مرتیکه هرزه و زنیکه ج نده چوب حراج میخوره به ابرشون

از ته دلم دعا میکنم شوهر زنه بقهمه اون انتقام تورم ازشون بگیره

مثل سگ با اون حرومزاده ی عوضی رفتار کنتوف تو شرف نداشتش

کلا اتگار بایه غریبه زندگی میکنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چن ساله ازدواج کردی؟ هنوز هم در حال خیانته ؟

چهار ساله  و نیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40