2777
2789
وای چه سخت. لعنت بهش

داغ وقتی که داداشم فوت شده بود و دعوا راه انداخت باهام و به داداش جوونم فوش داد از خیانتش بدتر بود همین الانم یادم میفته گریه میکنم  یادمه یه بار انقدر التماسش کردم بگو دوسش نداری خودمو چنگ میزدم کتک میزدم نگفت💔 هنوز که هنوزه دلم باهاش صاف نیست از اون شب قلبم مرد 

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدی خیانت کردن

خوبی فراوان

مثلا داشتیم از خیابون رد می‌شدیم موتور میخاست بخوره ب من 

من رو کشید عقب خودش رفت جلو موتوره 

یا کرونا داشتم ریم درگیر بود دائم برام سوپ می‌پخت آب هویج میگرفت ماساژ میداد کتاب میخوند برام

آفرین ینی هتن این جور مرداد هنوز؟

شوهر من نه فقط با من کلا با همه رفتارش مثل یه مرد حالا درسته بیشتریا قدرش نمی‌دونن مثل خانوادم که چشم دیدنش ندارن 

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

هنوز باهاش زندگی می کنی یا جدا شدی؟

زندگی میکنم چون نمیخواستم بابا مامانم بدتر غصه بخورن مرگ براددم بسشون بود همه غمامو تو خودم میریزم هیچکس نمیدونه بجز داداشششو دامادشون دلیلش چی بود 💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیانت جنسیو اوردن اون ج.نده رو تخت من و عکس گرفتن ازش💔دعوای الکی راه انداختن بامن تنها گذاشتن من و ...

خدا الهی هرچی زن اشغالی ک زندگی هم جنس خودش و خراب می‌کنه برداره

مردهایی ک با ی خراب ب زن خودشون خیانت میکنن هم همینطور

خیانت جنسیو اوردن اون ج.نده رو تخت من و عکس گرفتن ازش💔دعوای الکی راه انداختن بامن تنها گذاشتن من و ...

کثافت . بیشرف. ایکاش میشد دوروز جای‌مرد وزن عوض‌میشد میزدیم لهشون میکردیم عین دوروزو فقققط میزدیمشون

parasoo1989@
خدا الهی هرچی زن اشغالی ک زندگی هم جنس خودش و خراب می‌کنه بردارهمردهایی ک با ی خراب ب زن خودشون خیان ...

میگفت تهدیدم کرده اگه باهام نباشی به زنت میگم آخ بمیرم برای بی کسیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوک بزرگی‌بوده برات. خوبی الان؟ چیکار کردی بعدش. قابل توجه کسایی ک هییی با اصرار میگن نه شوهرای‌ما‌ف ...

دوماه شبانه روز گریه میکردم مثل یه مرده متحرک بودم هیچ حرفی و هیچ رفتاری از جانب اون آرومم نمیکرد.سه ماه طول کشید تا بپذیرم که خیانت کرده دلم باور نداشت و بعدش کلا یه آدم دیگه شدم حتی بعضی موقعها خودم هم خودمو نمیشناسم.

الان فقط و فقط بفکر شاد کردن خودمم چشمی که بخاطرش اشک ریخت رو مژه میذارم تنی که از فشار عصبی لرزید رو بهترین لباس میپوشونم.موهایی که از ناراحتی ریزش گرفت رو بهترین شامپو میزنم لایت خوشگل میکنم .همش بفکر خودمم و مردی که قبلا تمام زندگیم بود و ازش بت ساخته بودم حالا شده فقط یه قسمت از زندگیم.

وای عزیزم با این پستت قلبمم درد گرفتچی میکشی تو اون خونه💔💔

حتی خدا هم دلش برام نسوخت💔😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40