2777
2789
عنوان

با درس خوندن میتونی به یه جایی برسی

323 بازدید | 24 پست

همیشه برام سوال بود وهست جدیدا دیگه حس میکنم درس خوندن مهم نیس فقط کافیه یه جانباز یا شهید داشته باشن فوری در میان اینجوری حق خیلیا خورده نمیشه؟

چقد درست گفتی آبجی، حیف ی چیزایی رو اینجا نمیشه گفت، بله کلش پول و پارتی بازیه

اطلاعاتم زیاده در هر زمینه و عاشق به شدت سخت فوتبالم، عاشق بارسام و معتاد فوتبالم به قدری که هرروز اخبار تمام تیم های فوتبال رو چک میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ها رو میشناسم با شهید و جانباز هم جایی نرسیدن اول و آخر نیاز ب تلاشه یکی اونا رو نداره باید ۱۰۰ ...

امسال یکی از مدرسه های نزدیکمون اون شاگرد اولی که خودشو به آب و آتیش زد در نیومد ولی اونی که سهیمه داشت در اومد بنظرم دیگه داره زیاده روی میشه اخه🥲💔

امسال یکی از مدرسه های نزدیکمون اون شاگرد اولی که خودشو به آب و آتیش زد در نیومد ولی اونی که سهیمه د ...

پسر خالم سهمیه داشت ولی نداشت هم قبول بود چون ترازش ۹ هزار بود همه چی تلاشه من دوست پسرم با سهمیه شد ۷۰۰ کشوری ولی لیسانس گرفت و ول کرد چون علمش ب جایگاهش نمی‌خورد 

پسر خالم سهمیه داشت ولی نداشت هم قبول بود چون ترازش ۹ هزار بود همه چی تلاشه من دوست پسرم با سهمیه شد ...

چه دوست پسر باهوشی

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بذار یه چیزیو صادقانه بهت بگم

اینکه هرکی از راه میرسه یکیو میشناسه که صفر صفر بوده ولی با سهمیه فلان رشته رو فلان جا اورده دیگه یکم از مد افتاده

تو تلاشتو بکن، اگه صلاح باشه به چیزی که میخوای میرسی

مورد دیدم طرف با سهمیه اونقدر وضع درسیش بد بوده که حتی مدرسه خوب دولتی ثبت نامش هم نکردن