2777
2789
مطمعن باش یروزی یجوری پشیمون میشه مرتیکه هرزه و زنیکه ج نده چوب حراج میخوره به ابرشوناز ته دلم دعا م ...

حتی الانم دیره افسردگی شدید گرفتم ذوقم کور کور هیچی خوشحالم نمیکنه فقط دعا کن اون ج.نده نابود شه ابروش بره البته اگه ابرو داشت اینکارو نمیکرد دعا کن سرشو ببرن😭😭😭

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
خیلی خوب عاشقی بلد بود منتها نه برا من😭😭کافرم اشک عاشقو ببینه دلش میسوزه ولی این نه

خیلی ذاتش کثیفه که به زنش کسی که شریک زندگیشه اون بدی رو کرده

متنفرم از اینجور ادما خدا یقه اشو میگیره یجوری میچسبه و دیگه ول نمیکنه که بیوفته به پات ولی تو دیگه سگم حسابش نکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز هم با هم هستن؟

نمیدونم اثلا کارگاه بازی در نمیارم ولی بعد اینکه من فهمیدم خطاشو عوض کردو تریپ وفاداری برداشت حتی میره جایی توضبح میده ولی نمیتونم بهش اعتماد کنم حس میکنم گوشی مخفی داره ولی اعصابم نمیکشه یه بار دیگه نابود شم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
افرینرابطه ام اصلا باهاش نداشته باش به هیج عنوانم نزار اون هرزه رو بیاره تو خونه

تورو خدا برام دعا کن من خواهر ندارم کسیم ندارم حتی درد دل باهاش بکنم 😭😭😭😭 دوست دارم برم امام رضا کمکم کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی ذاتش کثیفه که به زنش کسی که شریک زندگیشه اون بدی رو کردهمتنفرم از اینجور ادما خدا یقه اشو میگیر ...

بخدا من هیچی براش کم نزاشتم بخدا نمیدونم بدیم چی بود انقدر رمقم بریده بعضی وقتا نمیتونم گریه هم کنم😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان رفتارش باهات چجوریه؟ وقتی فهمیدی چجوری بهش گفتی؟

یه شب بارونی گوشیشو چک کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا همه پناهت باشه الهی ،ولی اینو بدون رحمت خدا در پی حرکت ماست

از خدا هم ناامید شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان رفتارش باهات چجوریه؟ وقتی فهمیدی چجوری بهش گفتی؟

نخواستم بگم از همه عکساشون فیلم گرفتم باگوشی خودم یهویی از خواب بیدار شد فهمید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40