2777
2789
عنوان

بلدرچین شکم پر درست کردم خیلی عالی شد انگشتاشونو خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 63 پست
طفلک بلدرچین به اون ریزی چطوری شکم پر کردی دختر ؟😁😁من همیشه کبابی درست میکنم رو منقل

دلم نمیومد اولش ولی دو تا قاشق غذاخوری پر جا گرفت 

اول که گرفتم خیلی دلم سوخت می‌خواستم بشینم بالا سرش گریه کنم بعد گفتم یکی دیگه کشته حالا دیگه مجبوریم بخوریم دیگه 🤣

غمِ دل با تو نگویم که نداری غمِ دل با کسی حال توان گفت که حالی دارد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرز تهیه بگو من یه بار گرفتم ولی خوشم‌نیومد میریختم تو سوپ‌پسرم در واقع

همون مواد فسنجون رب انار و گردو تازه گردو کمتر از فسنجون می‌خواد می‌تونی این کارو بکنی خب دقیقاً عین فسنجون گردوت باید باش به اضافه پیازت باید باشه به اضافه ادویه‌جات می‌تونی بریزی آزادی می‌تونی تندش کنی که من نکردم بعد سبزی معطرم جعفری خوش شوید خوش ترخون نعنا هم می‌تونی یکم بریزی زیاد نریز تلخ میشه ادویه کاری دیگه حتی می‌تونی از طعم دهنده استفاده کنی مثل پودر کره 

دلم نمیومد اولش ولی دو تا قاشق غذاخوری پر جا گرفت اول که گرفتم خیلی دلم سوخت می‌خواستم بشینم بالا سر ...

عزیزم 😆😆نوش جان 

منم دلم نمیومد بخورم خیلی ریزه هستن تا دوران کرونا مریض شدیم همکار همسرم برامون کبابیشو آورد خیلی خوب بود طعمش 

دیگه خریدم چندبار 

من بدم میاد هم از خودش هم از تخمش خاطره بدی دارم .بلدرچین مارمولک می خوره😶

😳الکی نگووو..مرغای خونگی رو شنیده بودم..

ولی اخه بلدرچین ک توی مرغداری پرورش میدن مارمولکش کجابوده ک بخوره

همون مواد فسنجون رب انار و گردو تازه گردو کمتر از فسنجون می‌خواد می‌تونی این کارو بکنی خب دقیقاً عین ...

خوب اگر بخوام اینو ادامه بدم بعد شکمشو با همین مواد پر می‌کنید در شکمش که یه ذره از پایین بازه رو با دو تا دونه خلال دندون می‌بندید یا بدوزید 

من توی فر نذاشتم حقیقتاً من دو طرفشو توی روغن سرخ کردم 

بعد یه سس درست کردم با پیاز رنده شده رب گوجه فرنگی یه کوچولو رب انار بعد همین جوجه بلدرچینو انداختم توش یه مقداری آب ریختم قشنگ پخت به مدت یک ساعت