2777
2789
عنوان

بلدرچین شکم پر درست کردم خیلی عالی شد انگشتاشونو خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 63 پست
خوب اگر بخوام اینو ادامه بدم بعد شکمشو با همین مواد پر می‌کنید در شکمش که یه ذره از پایین بازه رو با ...

می‌تونید سسش از یه تیکه فلفل دلمه‌ای و یه تیکه هویجم استفاده کن که قشنگ بوی زحمش بره

غمِ دل با تو نگویم که نداری غمِ دل با کسی حال توان گفت که حالی دارد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایده جالبیه من فبلا کبابی درست کردم حتما منم این غذا را میپزم آفرین کدبانو

خیلی کامل‌تر توضیح دادم به بچه‌ها بخونید پیام‌هایی که گذاشتم برای بچه‌ها اینجا رو حتماً بخونید

بلدرچین گوشتش کجا بود ...ریزه میزههمش استخوان

یه گوشت لطیف و نرمی داره که واقعاً خیلی خوشمزه است به راحتی جدا میشه استخونش ریزه به راحتی جدا میشه ظاهرش خیلی مجلسیه وقتی سرو می‌کنی خیلی عالیه 

من بدم میاد هم از خودش هم از تخمش خاطره بدی دارم .بلدرچین مارمولک می خوره😶

خودم  بلدرچین نگه می‌داشتم انقدر نگه داشتم که آخر سر خودشون مردن و دلم نیومد سرشونو ببرم و از تخمشون استفاده کردم تخمشون که خیلی پرخاصیت و خوشمزه بود 

اردکم داشتم تخمش به خوشمزگی بلدرچین نبود 

و اینکه عزیزم خیلی پرخاصیت واقعاً اگه می‌خوای بچه‌دار بشی اگه می‌خوای رحمتو گرم کنی اسپرم همسرتو تقویت کنی خیلی عالیه مخصوصاً با یه کوچولو چوب دارچین بپز واقعاً عالیه دستور پختشم گذاشتم برای بچه‌ها همین جا می‌تونی بخونی 

عزیزم من ندیدم مارمولک بخوره ما بهش گندم می‌دادیم

نوش جان

ممنونم از توضیحات 

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

اونبار با پیاز و زعفرون و ادویه مزه دار کرده بودن و کباب کرده بودن، ولی خودم تو هواپز گذاشتم اصلا جا ...

طبق این دستور پختی که گذاشتم برو 

البته من یادم رفت به بچه‌ها بگم که از شب قبل یه مقدار زعفرون یعنی سه تا قاشق غذاخوری زعفرون برای هر دونه بلدرچین هم روش ریختم هم توش ریختم. داخل شکمشو قشنگ باید تمیز کنی شاید به خاطر این بوده بوی بد می‌داده چون داخل شکمش دل و روده داره قشنگ تمیز کن چیز خاصی نیست یه دو سه بار دست بندازی توش هرچی داخلش وجود داره خون مرده هرچی میاد بیرون 

داخلشو حسابی آبلیمو بزن حسابی نمک که گند زدایی کنه و یه مقداری سس مایونز به سطح بلدرچینات بمال و اصلاً نیازی نیستش که تو از پیاز استفاده کنی  

خیلی بوی بدی میده! من برای بچه هام درست میکردم(بچه بودن)خیلی بوی بدی میداد.میشه بگی چیکار کردی؟دستور ...

البته بخون عزیزم 

طرز تهیه بگو من یه بار گرفتم ولی خوشم‌نیومد میریختم تو سوپ‌پسرم در واقع

نوشتم بخون عزیزم فکر کنم تموم  نکات و گفتم 

من بلدرچین دوست ندارم چون احساس میکنم دارم یه مرغ نرسیده میخورم همه دوست ندارندسلیقه ای خب

عزیزم وای نه این چه فکریه اون قدش همینه دیگه بلدرچین بیشتر از این رشد نمی‌کنه دیگه به هر حال اسلام حلال کرده و عمر بلدرچین خیلی کمه من داشتم 

نسبت به مرغ و خروس و اردک و غاز و اینا عمر کمتری داره و اصلاً بیشتر از این رشد نمی‌کنه

بلدرچین کجا مرغ کجا...اینقد کوچیکه ک بعد پخت فقط استخوناش رو هواس..باعرض معذرت دوستندارم

نه جیگر من خیلی واقعاً شیک پختمش و بعد پخت همچنان پوستش و گوشتش حفظ شده بود و حتی مجلسی سروش کردم کنارش فلفل دلمه‌ای و مخلفات و چیپس و اینا اصلاً یه چیز دیگه شد