2777
2789
اره دقیقا ولی من خیلی دوسش دارم اینم احساس میکنم دوسم داره ولی کارایی رو انجام میده ک‌ ناراحتم میکنه

ببین فقط اینو بت بگم به دوست داشتن خودت فقط تکیه نکن بگو دوسش دارم و فک نکن ک خانوادت نمیدونن و اذیتت میکنن به نظرم تجربه به هممون ثابت کرده اونی که همیشه درست میگه در اصل مامان بابامونن کاری نکن بعدا پشیمون بشی 

آنچه غیر قابل تحمل بود انسان ها بودند،نه زندگی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عمه هام خاله هام مامانم اینا همه میدونن بابام نمیدونه عمهام حتی رفتن درباره پسره تحقیق کردن گفتن ...

چه خانواده اپن مایندی🤌🏻🫠😂

آنچه غیر قابل تحمل بود انسان ها بودند،نه زندگی!

چه خانواده اپن مایندی🤌🏻🫠😂

نه نه اصلا اپن مایند نیستن خیلی بدجورن ولی من دوساله باهاشم اخلاقمو میدونن میدونن هرکاری بکنن تا من نخوام جدا نمیشم برای همین کاری از دستشون بر نمیاد 

وقتی پسره دوستت نداره رابطه تو تموم کن

نمیزاره هربار می‌خوام تموم کنم هی میگه دوست دارم تروخدا نرو عاشقتم و.... حتی چندبار تموم کردم مادر و خاله هاشو فرستاد جلو 

نمیزاره هربار می‌خوام تموم کنم هی میگه دوست دارم تروخدا نرو عاشقتم و.... حتی چندبار تموم کردم مادر و ...

بگو بیاد خواستگاری نامزد باشین فعلا تا هم شناخت پیدا کنین هم سنی که دوست داری ازدواج کنی بشه

بگو بیاد خواستگاری نامزد باشین فعلا تا هم شناخت پیدا کنین هم سنی که دوست داری ازدواج کنی بشه

خیلی دوست داره بیاد جلو ولی چون سربازی نرفت خدمت نکرد مادرم هیچ جوره راضی نمیشه