2777
2789
عنوان

دوستم 16 سالشه ماشین داره

502 بازدید | 48 پست

تو ۱۶ سالگی بابا مامانش براش ی پراید گرفتن باهاش میاد و میره مدرسه یا وقتی میخواد بره کلاس با اون بره 

ک همش میره دور دور هنوز گواهینامه نداره ماشین گرفتن

حجابشم ک هر جور دلش میخواد لباس میپوشه فاصله سنیش با مامانش کمه مامانش خیلی پایه اس میزاره هر چی دوس داشت بپوشه اون وقت مامان من وقتی من شالم میفته میگه خیلی بی حیایی یا میگ مگ جن ده ای ک اونطوری شالتو میندازی گردنت🙂

موتور هم داره از این کلیکا اونم بعضی وقتا با دوستاش میرونه اون وقت من عشق موتور رو دارم وچند وقت پیش دو تا دختر با موتورش‌تصادف کرده با ی ماشین تو محلمون اون ماشینی ک ب این زده ی آقای ک معلوم شده تقصیر همون آقاهه بوده چون جاده رو برعکس میومده زده دخترا رو کشته بعد مامان من میگه تقصیر دخترا بوده نباید موتور برونن😐💔 یا دختر چ ب موتور

دوستم هر کاری دلش میخواد میکنه پیرسینگ بگیرین تا رنگ مو و تتو نگین این آینده نداره چون درس خونم هست

البته اینم بگم مامانمو خیلی دوس دارم جونمم میدم براش ولی این عقایدش اذیتم میکنه از اینکه اونارو بهم تحمیل میکنه بیشتر اذیت میشم 

لطفا نگین باطن زندگی خودتو با ظاهر زندگی دیگران قضاوت نکن ک من ریدم تو این باطن زندگیم😊

پس چی بگیم؟

اینو نگید اونو نگید

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی تو با کسب مقایسه نکنید

شاید تو خیلی چیزات  از اونبهتره یا بختت بهتره ازدواجت در اینده

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

یکم حس میکنم معتقده دختر باید خونه باشه و کاری نکنه

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛