2777
2789
عنوان

دوستم 16 سالشه ماشین داره

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 48 پست
به عنوان یه دختر ۱۹ ساله کاملا با عقاید روشن فکرانه‌ بهت میگم اون خیلی اشتباهات تو زندگیش دارهمن خود ...

فکر میکنین نجنگیدم؟

بقول خودش از دست من ناراحتی قلبی گرفته 

هیچ راهی ندارم..

فکر میکنین نجنگیدم؟بقول خودش از دست من ناراحتی قلبی گرفته هیچ راهی ندارم..

ما تو فضای مجازی و تو زندگی واقعی کلی دختر با لباسای باز مسافرت و کلا به قول معروف ازاد میبینیم ولی بهت قول میدم بالای ۵۰ درصدشون خانواده بسته‌ای دارن و برای این ازادی جنگیدن

من کلا صلح طلبم و نمیدونم چقدر حرفم میتونه درست باشه ولی تو اول باید حقوق اولیت و حقتو بگیری بعد حالا جایزه به نظر من موتور تتو اینجور چیزا جایزن تو باید حق بیرون رفتن حق حجاب حق انتخاب پوشش اینجور چیزا رو بگیری بعد برسیم به پیرسینگ و رنگ مو و ‌‌‌…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما تو فضای مجازی و تو زندگی واقعی کلی دختر با لباسای باز مسافرت و کلا به قول معروف ازاد میبینیم ولی ...

مامانم با بیرون رفتن اوکیه

ولی بابامو ببینی نمیزاره برم پامو بزارم از خونه بزارم بیرون سر این خیلی گریه کردم بارها ولی جنگیدن بلد نیستم دروغ میگم میرم فلان جا 

بقول یکی عقده ای شدم خیلی عقده ها مونده تو دلم 

حتی من ک زیاد خوشم نمیومد از پسر بازی و اینها خیلی زیاد با پسرا بیرون رفتم ن اینکه دوس داشته باشما فقط بخاطر اینکه این نامحرمی ک  مامانم از بچگی در گوشم میگه مگه چجوریه چرا ازش غول ساختن برا منه بدبخت

مامانم با بیرون رفتن اوکیهولی بابامو ببینی نمیزاره برم پامو بزارم از خونه بزارم بیرون سر این خیلی گر ...

میفهمم کلی گفتم

اره خیلی به این موضوه عقده‌ای شدن اعتقاد دارم

حالا یکی میشه مثل شما و میفهمه یکی نمیفهمه عقده‌ای شده و به کسایی که این شکلی نیستن فوش میده