2777
2789

شیفت کاریش اینجوری بود که ۱۵ روز نبود خونه بعد ۱۵ روز کامل خونه بود

وقتی میرسید خونه مامانم جو رو طوری دستکاری کرده بود که همه فک کنیم بابام دیوه مامانم مظلوم

باعث شده بود همه باهاش تلخ بشیم

با مامانم هی بحثش میشد مامانم به یه چیزی گیر میداد داد و هوار میکرد بابام داد میزد دعواشون میشد حتی گاهی همو میزدن

من از بابام متنفر بودم

طفلی هی میگف خونه اسمش روشه باید محل ارامش باشه

من مسخره اش میکردم که همه چی تقصیر خودته

از وقتی فوت کرد و مامانم دید واسه جنگای خیالیش حریف نداره و منو گذاشته جای بابام و کرده دیو و انقد پشت سرم بدمو گفته ب دروغ ک همه ازم بدشون اومده

تک و تنها شدم

از صبح سرکارم تا اخر شب

خسته میرسم خونه شروع میکنن با خواهرم با نفرت بهم تیکه انداختن و اذیت کردنو خوردن حقمو زورگویی و بماند که کتکم میزنن

امروز داشتم تو دل خودم میگفتم چقد دلم میخواس وقتی خسته میرسم خونه، خونه حای ارامشم باشه

یاد بابام افتادم😭😭😭😭

طفلی رو قضاوت کرده بودم الانم به روزگارش دچار شدم

دیگه هم دستم بهش نمیرسه بغلش کنم بگم ببخشید الان میفهمم چی میکشیدی من نباید به حرف مامان باهات دشمن میشدم😭😭😭

لعنت به خانواده سمییییی مادرت چند سالش؟ پدرتو دق داد؟

۵۰ سالش نشده هنوز

نمیدونم رفته بود سر کار روز اول شیفتش بود

شب زنگ زدن گفتن بیمارستانه سکته کرده رگ سرش پاره شده فشار خونش بالا رفته😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خدا رحمتش کنه چقدر زود دیرمیشه گاهی

روز اخر باهاش قهر بودم😭😭

شب قبل از خواب رفتم آب بخورم یهو دیدمش جا خوردم بعد فوری قیافه گرفتم براش

دیدم زیر لب خندید رد شد چیزی نگف

دیگه ندیدمش😭😭😭😭😭

۵۰ سالش نشده هنوزنمیدونم رفته بود سر کار روز اول شیفتش بودشب زنگ زدن گفتن بیمارستانه سکته کرده رگ سر ...

خدا رحمتش کنه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

۵۰ سالش نشده هنوزنمیدونم رفته بود سر کار روز اول شیفتش بودشب زنگ زدن گفتن بیمارستانه سکته کرده رگ سر ...

مادرت یه خرابییییی بیش نیست کی گفته همه مادرا مقدسن

حتی اگه زدنت بزنش هر کی زدن بزن تا هم

من خواهرم رفتارش سمیه

کاملا درکت می کنم

هر وقت اراده کنه کل خانواده رو بهم می ریزه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

پدرتون جاشون ان شاءالله بهشت باشه و در ارامش الهی باشن صحبت کن عزیزم با مادرت خیلی از مشکلات سوتفاهم با صحبت حل میشه بگو ناراحتی و عذاب میکشی مادره ان شاءالله که درکت میکنه

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی🥲غصه(پاییز۴۰۴) اینروزام اینه که چرا زمانی نیستم که اماممون حاضر باشن 😔کاش اون زمون بودم که حضرت زهرا بودن حضرت زینب بودن میرفتم پیششون یه دل سیر دردودل میکردم میگفتم خانوم جان دردام و دوا کن برام دعا کنین خانوم جان ایشوندست به سرم میکشیدن 😔😭

لعنت به همچین مادراییمنم دقیقا اطرافم دیدمنقش مظلوم و ستم دیده میگیرن، و بچه هارو نسبت به باباعه بدب ...

کاش عقلم میرسید😭😭

تا سر خودم نیومد باور نکردم اون ادم مظلوم کوچولو همچین دو به هم زنیه

هرچند هنوزم باورم نشده اینکارا رو اون کرده😭