2777
2789
عنوان

مادر شوهرم جوابشو دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 63 پست
هیچی تا صبح نخوابیدم دارم حرص میخورم چرا اینکارا رو با من می کنن دیگه قورمه سبزی هم ایراده ک از من م ...

به نظرم خیلی حساس شدی اصن خرفاشون برات مهم نباشه هر چی میگن یه گوشت در باشه یکی دروازه بچه ها هم تا بزرگ بشن کلی مریض میشن من هفت هشت سال با خانواده شوهرم زندگی کردم اینقدر از این حرفا شنیدم والا برام مهم نبود  الآنم که جوابشو دادی دیگه چرا ناراحتی مردا هم کلا تو یه دنیای دیگه هستن انگار هیچی حالیشون نیس هرچی هم حرص بزنی بی فایده اس فقط خودت مریض میشی

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم خیلی حساس شدی اصن خرفاشون برات مهم نباشه هر چی میگن یه گوشت در باشه یکی دروازه بچه ها هم تا ...

اره واقعا راست گفتی شوهرم میخواد چیز بهش بگه ولی من میخوام نذارم شوهرم گفت آخه قورمه سبزی که اونقدر غذای بدی نیست برا سرما خوردگی ولی میخوام بهش بگم تو دیگه حرفی نزن

زیادی حساسی چیز خاصی نگفته طفلی گله شوهرتو پیش خانوادش نبر که شاد بشن برات فکر میکنی ناراحت میشن؟خب ...

ادامه حرفم بگم که خیلی مادرشوهر خوبی داری که حاضره بچتو نگه داره بری پارک 

والا یادم نمیاد مادرشوهرم برام بچه نگه داشته باشه 

بعدم عزیزم وقتی بد پسرشو میگی توقع نداشته باش تشویقت کنه 

تازه لحنت هم خیلی تند بوده 

من جاش بودم بیشتر میکوبوندمت 

تو زنشی نباید پشتش اینجور حرف بزنی

هیچی تا صبح نخوابیدم دارم حرص میخورم چرا اینکارا رو با من می کنن دیگه قورمه سبزی هم ایراده ک از من م ...

مادر شوهرت حرف خاصي نزده شما زيادي حساسي و زودرنج 

بجاي عيب گرفتن از همسرت با بچه ها اتاق ديگه ميخوابيدي همسرت كار ميكنه مياد خونه براي ارامش 

بايد مديريت كني بجاي اينكه بندازي گردن مادرشوهرت 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
الان چه قدر نشسته پشتت بد گویی کرده

آره به درک وقتی خودش میبینه من چه قدر رو بچه هام حساسم ولی به خاطر یه قورمه سبزی میخواد چیز بهم بگم بذار هرچی دلش میخواد بگه مهم اینه که حرف دلمو زدم

به نوزاد مگه قورمه سبزی دادی؟که مادر شوهرت میگه نباید قورمه سبزی میدادی؟

حرص نخور عزیزم هیچ مادر شوهری عروسشو قبول نداره .مثلا سر زانو شلوار بچه من یه سوراخ ریز باشه  سریع میگه زمان ما از ابن وصله ها بود میدوختیم .خوب من شاید نخوام بچم لباس وصله دار بپوشه دویت دارم نو براش بخرم 

بیشتر حرفاشون اینه کا یعنی ما بهتر بلدیم هر کاری کنیم یه چیز دیگه میگن .مادر خودم تا بچه زن داداشم میومد خونه مادرم عروسکشو میانداخت تو لباسشویی میگفتوکثیفه در صورتی که زن داداشم زن تمیزیه رنگ عروسک چرک تاپ بود .خودمون مادر سوهر بشیم یه حرفایی میزنیم به مزاق عروس خوش نمیاد

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
مادر شوهرت حرف خاصي نزده شما زيادي حساسي و زودرنج بجاي عيب گرفتن از همسرت با بچه ها اتاق ديگه ميخواب ...

بچه ها م تو اتاق خوابشون نمیبره و گریه می کنن من میگم وقتی میدونه بچش مریضه چرا دوباره میاد کولر میزنه این اگه خود خواهی نیست پس چیه من به خاطر بچه هام گرما رو تحمل می کنم وقتی بچه هام مریضن کولر نمیزنم ولی اون اصلا رعایت نمی کنه

به نوزاد مگه قورمه سبزی دادی؟که مادر شوهرت میگه نباید قورمه سبزی میدادی؟حرص نخور عزیزم هیچ مادر شوهر ...

۱ سال و خورده ایشه من اصلاح نوزاد رو به کار بردم دکترش گفت غذای سفره رو باید بدی بهش منم همین کارو کردم 

بچه ها م تو اتاق خوابشون نمیبره و گریه می کنن من میگم وقتی میدونه بچش مریضه چرا دوباره میاد کولر میز ...

بچه ها رو عادت بده به اتاق 

شما مادري فرق داري همسر منم طاقت گرما نداره من تو اين فصل براي اينكه راحت بخوابه جام رو عوض ميكنم تو طول روز به حد كافي بيرون هستن فشار روشون هست 

خونه رو براش محل اروم و دلپذيز ميكنم 

وظايف پدر مادري فرق داره قرار نيست عين هم عمل كنيم 

يكم زنانه بودن رو ياد بگير عزيزم وگرنه سردي مياد تو رابطه ت با همسرت 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد