2777
2789
عنوان

مادر شوهرم جوابشو دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 63 پست
۱ سال و خورده ایشه من اصلاح نوزاد رو به کار بردم دکترش گفت غذای سفره رو باید بدی بهش منم همین کارو ک ...

اها من فکر کردم یه ماهس.اره دیگه غذای سفره باید بخوره

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
به نوزاد مگه قورمه سبزی دادی؟که مادر شوهرت میگه نباید قورمه سبزی میدادی؟حرص نخور عزیزم هیچ مادر شوهر ...

من اگه مادر شوهر بشم امر و نهی نمی کنم به عروسم یعنی چی که تا تقی به توقی میخوره میگن فلان کار خوبه فلان کار بد ... من عروسمون حتی اگه کارشو قبول نداشته باشم حرف نمی زنم میخوام طرف جلوی من آزاد باشه راحت باشه بکن نکن نشنوه ۱ بار تا حالا نگفتم چی خوبه چی بد!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایرادا بنی اسرائیلی ش منو دیوونه کرده

درکت میکنم برا من پیش اومده  این نیز بگذرد🌷

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
من اگه مادر شوهر بشم امر و نهی نمی کنم به عروسم یعنی چی که تا تقی به توقی میخوره میگن فلان کار خوبه ...

اره دیگه این بکن نکن ها ادمو عصبی میکنه طرف خودش عقل داره میفهمه هیچ کس هم از مادر برا بچه دلسوز تر نیست بچه رو بهتر میشناسه والا

ادامه حرفم بگم که خیلی مادرشوهر خوبی داری که حاضره بچتو نگه داره بری پارک والا یادم نمیاد مادرشوهرم ...

دلیل سرفه های بچمو پرسید گفتم شب پنجره باز بوده  همین که اگه کار من بود از سقف آویزونم میکرد 

اره دیگه این بکن نکن ها ادمو عصبی میکنه طرف خودش عقل داره میفهمه هیچ کس هم از مادر برا بچه دلسوز تر ...

آره دیگه اگه تازه به من رسیده بودند من میگفتم شناختی از من ندارند اما دارن میبینن رو بچه هام چه قدر وسواس دارم ولی بازم ایراده رو میخوان بگیرند 

اشکال نداره دیگ بحثه پیش میاد

ولی در کل تجربه منم اینه این غذا برای سرماخوردگی خوب نیست پسرم مریض بود تو خونه مامانم خورد بینیش کیپ کیپ شد البته نوع و شدت مریضیا متفاوته

مامان دوتا گل پسر

اشکال نداره دیگ بحثه پیش میادولی در کل تجربه منم اینه این غذا برای سرماخوردگی خوب نیست پسرم مریض بود ...

ولی من اگر سرما بخورم این غذا رو یکی دیگه بپزه بخورم هیچیم نمیشه برام بارها پیش افتاده

خیلی سخته 🥰🥰😍😍

اره خیلی من دیگه وا دادم واقعا قبلا خیلی حرفا برام مهم بود الان واقعا بین دووتا گوشام اتوبانه از این میاد از اون ویژژژژژژ میره بیرون .واقعا حرفا رو جدی نمیگیرم دیگه چون هم گرفتگی قلب پیدا کرده بودم همم سمت چپ بدنم کامل بی حس میشد تنگی نفس داشتم  دیگه ول کردم هیچ حرفی رو   اهمیت نمیدم چونومیدونم طرفدمیخواد یه چیزی بگه حالا من خدا هم باشم یه ایرادی میگیره  بیشتر خودش اذیت میشه چدنوبتید دنبال ایراد بگرده من قبلا خیلی سعی میکزدموهمه چیزم خوب باشه کسی نتونه ایراد بگیره ولیردیدم کسی که فقط دنبال ایراده از خدا هم ایراد میگیره  دیگه بهدخودم سخت نمیگیرم

ولی من اگر سرما بخورم این غذا رو یکی دیگه بپزه بخورم هیچیم نمیشه برام بارها پیش افتاده

اتفاقا من سرما بخورموحتما باید ترشی بخورم تا خوب شم 🤣