سلام خوبین دیشب بچمو بردم پارک اون یکیو پیش مادر بزرگش داده بودم( نوزاده شب قبلش شوهرم با این که تذکر داده بودم پنجره ها رو باز نکنی بچه ها سرما میخورن پنجره ها رو باز کرده بود من دم دما صبح پاشدم پنجره رو بستم خونه یخ کرده بود صبح پسرم ک نوزاد بوده دیدم داره سرفه میکنه به شوهرم گفتم من مگه نمی گم پنجره ها رو باز نکن چرا باز کردی بچه سینه پهلو کرده داره سرفه می کنه خیلی اعصابم از دست شوهرم خرد بود) حالا همون موقع که پارک بودم مادرشوهرم زنگ زده میگه بچه داره سرفه می کنه منم چون اعصابم از دست شوهرم خرد بود بهش گفتم ولا باباش هرچی میگم شب باید پنجره ها بسته باشه نصف شب ها میره باز می کنه بچه هم سینش یخ کرده یه دفعه میگه لابد گرمش بوده 😐بعد به من میگه قورمه سبزی نباید میپختی چون سرخ کردنیه برا بچه خوب نیست صبح که دیدی بچه سرفه میکنه قورمه سبزی نباید میپختی من بهش گفتم من اولا پیاز قورمه سبزی رو رنده کردم و تفت دادم نذاشتم زیاد سرخ بشه بعدش چون چندین ساعت با آب میپزه حالت سرخ کردنیش از بین میره دیدم داره مسخره می کنه و میگه من به حرفات اعتقادی ندارم منم بهش گفتم شما ک مو رو از ماست میکشی بیرون اینقدر حساسی که میگی قورمه سبزی به بچه نده چه طور پسرت رو اینجور بار آوردی که با این که میگم هواسرده به خاطر خودخواهی خودش بچه شو مریض کرده من یه موقع هایی میگم با انگار این بچه تو خونواده شما بزرگ نشده اصلا شبیه شما نیست ... شوهرم خیلی بی مسئولیتیه و اصلا حواسش به زن و بچش نیست خانواده شوهرم هم اینو میدونن یه بار مادر شوهرم و پدرشوهرم داشتند در مورد بچه خودشون حرف میزند که من شنیدم که گفتند اصلا حواسش به زندگیش نیست بعد مدام از من عیب میگیرن من فکر کنم میخوان منو بکوبند که هم سطح بچشون بشم یا منو بیارن پایین خیلی اعصابم خورده بار اولشون نیست تو من دنبال ایراد اند از اول نامزدیمون این کار رو با من کردند تا آلان 😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای وای خیلی بیشعورو بیفرهنگه اون کسی ک گفت برین روشون.یعنی تو خودت فردا مادرشوهرنمیشی.یعنی خودتون جزو خانواده شوهر نیستین.احترام و فرهنگ هم چیز خوبیه.