2777
2789
عنوان

خانومای متاهل قضاوت کنید

433 بازدید | 33 پست

اگر داداش شما در مجردی خیلی بهتون بی احترامی کرده باشه

و وسایلتونو دائم بشکنه از لج و کلا احترام بزرگ و کوچیک سرش نشه و به پدر و مادرتونم بی احترامی کنه 

بعد وقتیم زن بگیره بی دلیل بگه که زنم وقت بدبختی به دادم میرسه تو به درد من نمیخوری ....دست پخت زنم فلانه زنم آدم موفقیه تو هیچی نیستی و اینا 

وقتی ازدواج کنید و دعوتتون کنه خونش شما بگید دیگه دلیلی نمیبینم رفتارای زشتتو تحمل کنم و بهتره رابطتمون به خونه پدر و مادر محدود بشه و رقت و آمد نکنیم و بعدش پدر و مادرتون تحت فشار بزاره شمارو که رفت و آمد کن وگرنه من به خاطر رفتار تو قندم بالا میره میمیرم فشارم میره رو ۲۰ میمیرم 

شما تحت فشار قبول میکنید یا نه ؟؟

چیکار میکنید

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

یبار میرم خونش بخاطر پدر مادرم اگ ادم شده بود خیلی کم رفت امد میکنم اگه نه دیگ مدرک دارم به پدر مادرم میگم تحویل بگیرین شازده تونو 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

در حد دعوت یه شام میرم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتار همسرش با شما چطوره.

با اون خوبه

به ما هنوزم بی احترامی میکنه هرمشکلی براش پیش بیاد مارو مقصر مبکنه 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

خب باید موقعی که دعوتتون کردن میگفتین

شما نباید حرفی میزدین باید تو عمل کم کم رابطتتون کم میکردین 

نه که تو روشون بگین

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
من باشم سالی یه بار یا چند سال یه بار میرم خونش ولی واضح قطع رابطه نمیکنم چون داداشمه

مرده شورشو ببرن همچین داداشی رو

ی باردعوتی میرم بعدش سالی ی بار عید ب عید.

من باداداشم اینجوریم چون زنش ازاول گفت حق نداری باخانوادت رفت امدکنی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
نه بگو برو با زنت و خانواده زنت رفت آمد کنم منبه درد نخورم

دقیقا همینو گفتم بهش خیلی بهش برخود و سر و صدا کرد میخواست منو بزنه

البته هنوز عقد قطعی نشده 

اون به خاطر قطع رابطه شما فشارش و قندش میره بالا ولی شما به خاطر اذیت ها و تحقیرهای ایشون هیچیت نمیشه؟ از فولاد ساخته شدی؟ نه عزت نفس داشته باش بگو مشکل خودته برو دکتر قرص فشار بگیر بخور به خانمت که دستپختش خوبه بگو قندتو کنترل کنه انسولین بزن به من چه.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!