2777
2789
عنوان

فکر کن مادرشوهرت این موقع از خواب بیدارت کنه چرت پرت بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 75 پست
مادرشوهر جوونم پیر میشه وقتی موقع پیری نوبت نگهش داریش شد میفهمی چقدر سخته مثل یه بچه زبون نفهم که ه ...

الانم همینه نمی دونی چقدر خودخوهه و دخالت کنه با زبون رفتارش می سوزونه یه کاری میکنه شوهرم به غیر چشم چیزی نمی تونه بگه

از زندگی سیرم کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه دیگه مغزش سالم بود چرا اذیتت میکرد 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ذات کثیف

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

حالا این خوبه مادربزرگ من آلزایمر داشت می رفت تو حیاط جیغ می زد مردم کمکم کنید اینها تو خونه من زندانی کردن من می خوام برم خونمون ننه ام نگرانمه! 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

حالا این خوبه مادربزرگ من آلزایمر داشت می رفت تو حیاط جیغ می زد مردم کمکم کنید اینها تو خونه من زندا ...

وایی 😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ببخشید خندم گرفت  باز اون مامان بردگت بود یه علاقه ای بهش داشتی مادرشوهر نمیشه تحمل کرد اصلا 

سردرگمم 🙂