caqar مدیر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9300 عنوان اشکالی داره از همسر یا پارتنر بزرگ تر باشی | مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 39 پست سلاماشکالی داره از پارتنر یا همسر آینده ۴ سال بزرگتر باشی؟اگه چهره بشدت بیبی فیسی داشته باشی و اصلا بهت نخوره که بزرگتر باشی؟یهو واسم سوال شد هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم 1404/06/16 | 23:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
perfection عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 3510 من بدم میادبرای خودمامابرای دیگران نسخه نمیپیچم وایرادی توش نمیبینمدرکل مردهای بزرگترهم بچه ان وای به حال همسن یاکوچکتر
رستا۱۳۹۹ عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 1115 اشکال ک نداره ولی جالب نیستزن وقتی مادر میشه و بچش دنیا میاد چهرش افتاده تر میشه و سن بالاتر نشون می ... کی گفته حتما ما باید جوون تر باشیم؟!
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9300 من ۴سال بزرگترم ولی قیافتن انگار ۱۰ سال تفاوت داریم یعنی سن شما بیشتر میزنه؟ هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
بایدبنویسم؟ عضویت: 1404/01/17 تعداد پست: 3003 حتی اگه وراثتی دختر اینطور نباشه چی؟خیلی عجیبه من تا حالا ندیدم کسی با مادر شدن سنش از مرد بیشتر باش ... چرا باباطرف از شوهرش ۴ سالم کوچکتره..دوتا بچه دارن الان هم سن نشون میده چهرشون..چندین تا اینجوری دیدمبنظرم زیاد جالب نیست خانم بزرگ تر باشه...تهش یه سال..چهار سال زیاده. .
مامان_دخترم72 عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 2605 یعنی سن شما بیشتر میزنه؟ اها نه من بیبی فیسم آدمها به سه شکل وارد زندگیمون میشن : برای یک عمر ، برای یک فصل ، برای یک درس...
دختر_ناصرالدین_شاه عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 2285 از نظر من همسنم نباید باشیم پسر باید خیلی بزرگتر باشه مثلا ۷ تا ۹ سال از یه لحاظ درست میگید چون دختر زودتر از پسر به بلوغ عاطفی و فکری میرسه در بیشتر مواردیه پسر ۲۰ ساله با دختر ۲۰ ساله یکی نیست اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️🩹
بایدبنویسم؟ عضویت: 1404/01/17 تعداد پست: 3003 کی گفته حتما ما باید جوون تر باشیم؟! برای حس بهتر خود خانم هاقرار نیست کسی بگه!!وقتی یکی برگرده بگه شوهرت بهتر مونده اغلب خانوما خوششون نمیاد! همینجا برو تاپیکارو بخون هزار تا عمل و... که جوون تر دیده شن..درحالی ک واقعا جوونن ..حالا فکر کن یکی اینجوری سوال بپرسع دیگه واویلا میشه اگر طرف اعتماد به نفس نداشه باشه .
مازنیریکاا عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 2826 حالا این همه زوج بودن که مرد بزرگتر بوده زندگیشون بهم خورده.سن به نظرم اهمیت نداره برای زنده بودن دلیل آخرینم باش🥀
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9300 چرا باباطرف از شوهرش ۴ سالم کوچکتره..دوتا بچه دارن الان هم سن نشون میده چهرشون..چندین تا اینجوری دید ... دلیل نمیشه ینفر بخاطر اینکه از شوهرش پیر تر میزنه فکر کنه بخاطر زایمانه هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
the_stormy_ عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 3910 چهارسال انگاری زیادهیکی دوسال قابل قبوله ولی خب یجا میبینی مرده کلا بزرگ میزنه زنه جوون جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9300 چند سالته؟؟؟دهه ۲۰ هستی یا ۳۰؟؟ دهه بیست۲۵ سالمه هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم