2777
2789
عنوان

اشکالی داره از همسر یا پارتنر بزرگ تر باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 39 پست
دلیل نمیشه ینفر بخاطر اینکه از شوهرش پیر تر میزنه فکر کنه بخاطر زایمانه

والا من هرکیو دیدم بچشو بزرگ کرده چهرش جا افتاده تر شده و کمی شکسته تر...

بعد چهار پنج سال گذشت از زایمان مشخص میکنه اغلب

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من با یکی بودم ۷ سال ازم بزرگتر بود خاک تو سرش عذابم داد بچه بود انگار

مردا هر چقدر بزرگتر باشند بازم میتونم عذابت بدن کم سنش ک بماند

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

دلیل نمیشه ینفر بخاطر اینکه از شوهرش پیر تر میزنه فکر کنه بخاطر زایمانه

عزیزم من هم مثل این دوستمون فکر میکنم بارداری و زایمان و ۲ سال اول بعد از زایمان چون خیلی سخت اند،باعث شکستگی زن میشه

شما حدود ۳ سال از ذخایر طبیعی بدنت داری به موجود دیگه‌رو تغذیه میکنی،بی خوابی فشتر روحی و روانی،ویار و درد عظیمی مثل زایمان رو تجربه میکنی.تجربه ی شیرین ولی در عین حال به شدت سختی هست

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

اگه هر 2 طرف بالای 30 سال باشن به نظرم آنچنان مشکلی نداره چون به ثبات رسیدن. 

واسه خودم نه چون میدونم واسم سخته 

بعد چون یه مقدار خودم اقتدار دارم دیگه کاملا نسبت به اون طرف احساس مثل معلم و شاگردی میشه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

باپسر زیر 25 سال ازدواج نکن 

الان از روی عقل تصمیم نمیگیره 

منم زیر 25 سال عاشقم شده بود ولی سنش رفت بالاتر پشیمون شد

خالم و شوهرخالمم پنج سال اختلاف سنی دارن شوهر خالم انگار یه پسر پنج ساله هست از نظر عقلی یعنی خالمو پیر کرد هیچوقت مسئولیت پذیر نبود و به فکر کار و زندگی نبود 

حتما با مشاور مشورت کن 

من اگه خیلی علاقه داشتم ریسک میکردم ازدواج میکردم تهش طلاق میگرفتم 

دهه بیست۲۵ سالمه

۴ سال ایرادی نداره

ولی وقتی شما و طرف مقابل از سی رد شده باشین و ب اون بلوغ فکری رسیده باشید میتونید باهم ازدواج کنید

یه پسر ۲۱ ساله بنظرت چقدر درک داره ک بتونه همسر و حامی شما باشه تو زندگی

ابن ک خیییییلی بچه ست.....

دختری ک مثلا ۳۵ سالشه نباید این فرصت رو از دست بده چون شاید دبگه کیس ازدواج براش میش نیاد و ایرادی نداره با یه پسر ۳۱ ساله ازدواج  کنه

تو هنوز خیلی فرصت داری

عجله نکن

🤍

عزیزم من هم مثل این دوستمون فکر میکنم بارداری و زایمان و ۲ سال اول بعد از زایمان چون خیلی سخت اند،با ...

آخه من حتی توی فامیل و اطرافیان خودمون ندیدم 

۵ تا خاله دارم ۶ تا عمه

نباید حداقل یکیشون از شوهرشون بزرگتر بزنه وقتی بچه بدنیا آوردن؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
آخه من حتی توی فامیل و اطرافیان خودمون ندیدم ۵ تا خاله دارم ۶ تا عمهنباید حداقل یکیشون از شوهرشون بز ...

خب عزیزم اونا احتمالا از شوهرشون چند سال کوچیک تر اند.

یا شایدم شما ژن قوی ترین دارین کلا

ولی معمولا زن شکسته تر میشه.نه اینکه حتما از شوهرش بزرگتر بزنه،ولی خب پخته و‌جا افتاده تر و بعضا شکسته تر میشند

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
خب عزیزم اونا احتمالا از شوهرشون چند سال کوچیک تر اند.یا شایدم شما ژن قوی ترین دارین کلاولی معمولا ز ...

آره شاید شهر ما اینطوریه ولی خب مثلا خاله ی من همسن شوهرشه ۳ تا بچه هم دارن ولی اصلا اینطور نیست

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم