2777
2789
عنوان

زنداییم هم پز میده هم دل می شکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1724 بازدید | 93 پست
بی دلیل بزرگترها نمی گفتن به این نزدیک نشوبا اینکه خودم زنداییم ولی زندایی جماعت رفیق در نمیاد ولش ک ...

منم دیگه نمی خوام نزدیک بشم فکر می کنم اگ کاری داشته باشم فقط بهش پیام بدم اونم چون یه حساب کتاب مالی باهم داریم اونو ک تمام کنم دیگ کار ب کارش ندارم رفت مث زندایی های دیگم . من اونو ب چشم دوست می دیدم ن زندایی

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

الان ایشون وقتی میبینه دوستش ک شده زندایش کلا رفتارش تغییر کرده ..خب چرا باید بهش زنگ بزنه ک ایشونم ...

اره درست میگی عزیزم . منم دیگه به همین مرحله رسیدم . کاری که درسته رو میکنم دیگه نگاه نمی‌کنم کی خوشحال میشه کی ناراحت . واقعا از دورویی اطرافیانم حالم به هم می خوره . از خدامه دور و برم نباشن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه دروغی گفته😂

ایرانسل خارج مرز؟🤣🙄🤣🙄

توام ساده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
اره درست میگی عزیزم . منم دیگه به همین مرحله رسیدم . کاری که درسته رو میکنم دیگه نگاه نمی‌کنم کی خوش ...

اره والا وقتی طرفت بشناسی دیگه برات بی اهمیت میشن 

چون میگی من صدمو گذاشتم اونم ادم نبوده

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

اخه اینجوری هم اون طرف فک میکنه ایشون حسادت کرده و قطع ارتباط کرده . شما چند سالتونه که به این تجرب ...

منم ۳۵ سالمه . اما واقعا با دوستام اینطوری دل همو نمی شکنیم . اگ کسی مشکل داره دلداریش میدیم . اگ جایی میریم ک اون یکی نمی تونه بره کلا هیچی نمیگیم یا اگ شوهرامون با هم مشکل دارن هماهنگ می کنیم وقتی باهم حرف می زنیم ک شوهرامون نباشن . ما قبل ازدواج با هم دوست بودیم اگ من ب چشم زندایی می دیدمش اصلا سال تا سال حالشو نمی پرسیدم

ینی دروغ گفته؟!

شک نکن

فقط خارج مرز میتونی با شبکه اجتماعی بهش زنگ بزنی

مثل واتساپ یا اینستا یا تلگرام و یا گوگل میت و....

ب شماره ایران نمیتونی زنگ بزنی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من کلا ارتباط دوست های قدیمی متاهل و مجرد رو نمیپسندم اگه فامیل هم باشن که دیگه بدتر بالاخره ی چیزی ...

ما هر دو متاهلیم . اما من اونو ب چشم زندایی نمی دیدم واقعا . ب چشم دوست می دیدم . 

شک نکنفقط خارج مرز میتونی با شبکه اجتماعی بهش زنگ بزنیمثل واتساپ یا اینستا یا تلگرام و یا گوگل میت و ...

اونم نمی تونه زنگ بزنه؟

اونم نمی تونه زنگ بزنه؟

نه

اصلا

مگه خط اون کشورو بگیره

ببین شما میگی ایرانسل یعنی مختص ایران

مطمئنی؟ چون خیلی جدی میگفت چند روزه ک اومدیم

والا تا جایی که من میدونم و اطرافیانم که خارج از کشور هستن

تا الان اینطوری نتونستیم با هم صحبت کنیم

کلا صمیمیت رو بدار کنار و ب زندگی ت برس دوست و دوست بازی عاقبت نداره مادر خخخ

اخه من دوست دارم برم خونه مادرم خواهرم داداشم اونا بیان اما شوهر بیشعورم با هیچکس ارتباط نمی گیره حتی خانواده خودش. منم تنهام دو سه تا دوست دارم ک یکی از سه تاش همین زنداییم بود وقتی شوهرامون نبودن دور هم جم میشدیم و بچه هامون باهم بازی می کردن و ما هم خوش بودیم.