2777
2789
عنوان

زنداییم هم پز میده هم دل می شکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1724 بازدید | 93 پست
والا تا جایی که من میدونم و اطرافیانم که خارج از کشور هستنتا الان اینطوری نتونستیم با هم صحبت کنیم

عزیزم حالا اینا رفتن یا نرفتنشون برا من واقعا مهم نیست من طرز جواب دادنشون دلمو شکست . اصن ما فرض می گیریم ک رفتن . می خواد کسی نفهمه رفتن مسافرت خارجی بگو رفتیم شمال.بگو رفتیم جنوب نه اینکه رفتیم اما بهت نمیگم کجا می ترسم چشم بزنن و خبرش درز کنه

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

اخه من دوست دارم برم خونه مادرم خواهرم داداشم اونا بیان اما شوهر بیشعورم با هیچکس ارتباط نمی گیره حت ...

دبگه چاره ای نیست الان همه تنهان و رفت و آمدی نیست، خودت سرگرم کن کلاس باشگاه پارک خرید و بیشتر با بچه ت وقت بگذرون فیلم ببین همه مون اوضاع مون همینه متاسفانه باید ساخت، بهتر از رفت و آمد به اعمال شاقه ست خخخ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حالا اینا رفتن یا نرفتنشون برا من واقعا مهم نیست من طرز جواب دادنشون دلمو شکست . اصن ما فرض می ...

چون نرفته

و عقدشو داره

و تحت فشاره

میخواد تو رو بچزونه و تو کف هست

در کل اصلا ادم سالمی نیست ب لحاظ روانی

ازش فاصله بگیر

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
دبگه چاره ای نیست الان همه تنهان و رفت و آمدی نیست، خودت سرگرم کن کلاس باشگاه پارک خرید و بیشتر با ب ...

حق با توئه واقعا دیگه رفت و امدی نیست

چون نرفتهو عقدشو دارهو تحت فشارهمیخواد تو رو بچزونه و تو کف هستدر کل اصلا ادم سالمی نیست ب لحاظ روان ...

واقعا ادما چ کارا ک نمی کنن

شک نکنفقط خارج مرز میتونی با شبکه اجتماعی بهش زنگ بزنیمثل واتساپ یا اینستا یا تلگرام و یا گوگل میت و ...

عزیزم میشه ما هر وقت بریم یا شوهرم بره برای کار ،شوهرم رومینگ می‌کنه ،اما برای طرف مقابل می‌نویسه رومینگ هست و می‌فهمه خارجه

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

خدایا منم یه روزی اینقد پولدار کن برم سفر خارج محل سگ به کسی نذارم

دل کسیو با زبونت نشکن . وگرنه خدا یه دردی میزاره رو دستت. عمم همین بودفک می کرد چون پولداره حق داره با زبونش دل همه رو بشکنه خدا حالشو گرفت