2777
2789
عنوان

زنداییم هم پز میده هم دل می شکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1724 بازدید | 93 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی حوصله ات زیاده یا وابستگی الکی بهش داری و چسبیدی بهش و ایشون نمیخواد باهاش در ارتباط باشی من با ...

اخه اینجوری هم  اون طرف فک میکنه ایشون حسادت کرده و قطع ارتباط کرده . شما چند سالتونه که به این تجربه ها رسیدین؟ من ۳۴ سالمه و بعد از ۱۰ سال زندگی مشترک تازه تونستم برای خودم و آرامش روانم ارزش قائل باشم و حرف و نظر  بقیه برام مهم نباشه . 

وقتي ميگي چه بي خبر و كجا رفتينتوقع جواب بهتر نداشته باش.ضمن اينكه حرف داييتو منتقل كرده وقتي ميگي د ...

ما هر کار ک می خواستیم بکنیم ب هم خبر میدادیم . خب می تونست اصن نگه رفتیم مسافرت . 

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

با عرض معذرت چه گوزووو😂🤦‍♀️ولی بنظرم بیشتر دایی ت مقصره.

من زیاد با داییم ارتباط ندارم چون هیچوقت نیست ازش انتظاری هم ندارم اما زنش ک انقدر ادعا دوستی داشت اینطور جواب داد.

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

اخه اینجوری هم اون طرف فک میکنه ایشون حسادت کرده و قطع ارتباط کرده . شما چند سالتونه که به این تجرب ...

الان ایشون وقتی میبینه دوستش ک شده زندایش کلا رفتارش تغییر کرده ..خب چرا باید بهش زنگ بزنه ک ایشونم این رفتار کنه و هی سوال پیچ کنه 

اصلا براش مهم نباشه بگه خب بسلامتی خوش بگذره بای تمام 

وقتی اخلاقشو میدونه .دیگه 

عزیزم من‌۳۷ سالمه وقتی میدونم کسی شخصیتش جوریه ک میخواد هی متلک بگه و خودشو بالا ببینه بهش میگم سلام خدافط روابطمو باهاش خیلی کم میکنم تازه اونم اگه مجبور بشم 

مکه دیونم باهمچین آدم های درارتباط باشم 

خودمو و شخصیت و آرامش ازهمه چی مهمتره

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

من کلا ارتباط دوست های قدیمی متاهل و مجرد رو نمیپسندم اگه فامیل هم باشن که دیگه بدتر بالاخره ی چیزی از توش درمیاد ک شر بشه! وقتی زنگ زدی و دیدی زنگ زد بها چرا پاپی شدی اگه میخواست میتونست زنگ بزنه مگه ن؟! بعد هم وقتی گفتی کجا کی رفتین چ بی خبر؟! شما از روی صميميت گفتی ولی ایشون برداشت دخالت و کنجکاوی کرده!! درکل دوری و دوستی باش 

الان فهمیدی چرا مامانت دوست تداشته زیاد دور و برش باشی چون از ذات زن برادرش باخبر بوده، این حرف هام حرف های خودش بوده اخه یه مرد اینقدر خال زنک نمیشه

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…