2777
2789
عنوان

درد زايمان هفته ٣٦

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینا دردای کاذبه،اگه بخوای طبیعی زایمان بکنی خیلی هم خوبه چون دهانه رحم رو یواش یواش باز میکنه و ...

مامانمم نظرش مثل شماست ميگه ما هممون از چند هفته قبل درد داشتيم توام اينجوري زايمانت راحت ميشه 

اما من ترسم اينه سرش بزرگه نميتونم طبيعي بيارم كلا 

فقط شکمته بالا اومده یا همه جات چاق شده؟ وزنه نینی چقد بود تو سونو؟

نه همه حام چاق شده  ،من قبل بارداري خيلي وزن كم كردم لاغر لاغر شدم بعد باردار شدم الان خيلي چاق شدم 

تو سونو ٣٣هفته ٢/٤٠٠بود وزنش 

مامانمم نظرش مثل شماست ميگه ما هممون از چند هفته قبل درد داشتيم توام اينجوري زايمانت راحت ميشه  ...

باید با دکترت مشورت کنی،اگه حتمأ قراره سزارین بشی برات قرص ایزو پیرین مینویسه که انقباضارو از بین میبره

ممنون عزيز دلم ،پياده روي ميرم هر روز  ديگه نرم بنظرتون؟

من ارزومه 36 هفته زایمان کنم..برو الان امپول بتامتازون بزن...بعد هم پیاده رویتو ادامه بده تا زایمان کنی راحت شی....

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹