🍝چرا ماکارونی شفته میشود؟
✅نوع آرد و ساختار ماکارونی
ماکارونی با آرد سمولینا محکمتر از ماکارونی با آرد سفید است.
✅زمان و دمای پخت
آب برای پخت ماکارونی باید در حال جوش باشد و ماکارونی بش از حد نپزد.
✅مقدار و نحوه هم زدن
ماکارونی را فقط در ابتدای پخت و هر چند دقیقه یک بار به آرامی هم بزنید.
✅استفاده زیاد از سس ماکارونی
مواد سس باید با حجم رشته ها مطابقت داشته باشد.
اگر ماکارونی شفته شد، میتوانید با اضافه کردن کمی روغن و گرم کردن کوتاه، آن را تا حدی اصلاح کنید.