2777
2789
عنوان

یه سوال راجب پخت ماکارنی کمک کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 52 پست
هروقت ماکارانی تو ابجوش ریختی نمک هم بریز بعد زیاد له نشه یک کم پخت آبکش کن نزار زیاد له بشه

مرسی ازتوننن

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

یکم حالت ظاهرشون گرفته دست زدم هنوزم سفت بود فقط یک لایه روش انگار نرم شده بودبندازم دور؟

نمی دونم 

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🍝چرا ماکارونی شفته می‌شود؟

✅نوع آرد و ساختار ماکارونی

ماکارونی با آرد سمولینا محکم‌تر از ماکارونی با آرد سفید است.

✅زمان و دمای پخت

آب برای پخت ماکارونی باید در حال جوش باشد و ماکارونی بش از حد نپزد.

✅مقدار و نحوه هم زدن

ماکارونی را فقط در ابتدای پخت و هر چند دقیقه یک بار به آرامی هم بزنید.

✅استفاده زیاد از سس ماکارونی

مواد سس باید با حجم رشته ها مطابقت داشته باشد.

اگر ماکارونی شفته شد، می‌توانید با اضافه کردن کمی روغن و گرم کردن کوتاه، آن را تا حدی اصلاح کنید.

با آب سرد تو آبکش خوب بشورشون بادست از هم جدا کن مثل خارجی ها دم نزار همینجوری مواد ماکارونی بریز رو ...

چه حالب اینجوری ام میشه واقعا پس؟پارسال یه مشت ماکارتی برا خودم پختم گذاشتم ۵۰ دیقه دم بکشه به توصیه دوستان عزیز نی نی سایتی😫😁برداشتم که دو سومش سوخته

باید عروسیم بیاین

دیگه خیلی بی مزه شده، همه جا نگو

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

🍝چرا ماکارونی شفته می‌شود؟✅نوع آرد و ساختار ماکارونیماکارونی با آرد سمولینا محکم‌تر از ماکارونی با ...

خیلی لطف کردیننن نمیدونستم باید هم بزنم

اب بزار تو قبلمه بجوشه نمک و روغن بریز ماکارانی بریز توش سریع هم بزن که بهم نچسبه بعد تایم روی جلدشو ...

دمتون گرم نمیدونستم باید هم بزنم

با همسرم تو نینی سایت اشنا شدم و ماشالله فوت و فن اشپزی رو بلد هستن باید تو ابجوش بریزی

وااا عزیزمم🤣🤣

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦

چه حالب اینجوری ام میشه واقعا پس؟پارسال یه مشت ماکارتی برا خودم پختم گذاشتم ۵۰ دیقه دم بکشه به توصیه ...

اره عزیزم خارجی ها دم نمیزارن اونا اگه بفهمن ما چه بلائی سر اسپاگتی هاشون میآریم سکته می زنن