بچه ها ما ماکارنی ها رو واسه پختن باید داخل آب جوش بریزیم؟یا با آب معمولی بریزیم تو قابلمه که کم کم جوش بیاد؟واسه اینکه به هم نچسپه باید به آب نمک میزدیم یا روغن؟
اگه سوالتون اینه که چن سالمه میتونین ۱۲ ساله در نظر بگیرین بیخیالِ این سوال!
همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حواسم نبود ریختم تو آب معمولی هم اومدم بیرون از آشپزخونه یهو دوزاریم حا افتاد البته دو مشت بیشتر نبو ...
نه باووو .خراب نمیشه ..فقط موقع آبکش کردن با آب گرم بشور
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
نمک زدم چون شک داشتم روعن هم زدمخراب شدن بندازم شون دور یعنی؟یا چیزی نمیشه
چراباید بشه، ۱۵دقیقه بجوشه کافیه
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
با همسرم تو نینی سایت اشنا شدم و ماشالله فوت و فن اشپزی رو بلد هستن باید تو ابجوش بریزی
همین یک کاربری داری
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.