2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی چیز مهمی نیست خودش نباید بزرگش کنه

اوهوم 

ولی در تعجبم دخترا چقدر زود وابسته میشن و خب هر چی طرف بدرد نخور تر و نیرز تر باشه بیشتر عاشقش میشن

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

آره این آقا یه باردیگه هم تاپیک زدم همین موضوع را. راهنماییم کردن ونصیحت کردن. ولی دیوانه ام من، درگ ...

دور از جونت بد به خودت نگو 

میدونی آدم یه وقتایی فرصت داره کاری انجام بده اگه فرصتش دیر شد باید عواقبشو بپذیره هر چی بیشتر بگذره عواقبش سنگین تر میشه 

ببخشید امشب حالم خوب نبود یکم تند حرف زدم ولی ناراحت شدم فکر کردم اون زری که اون شب زدم یه درصد تأثیر داشت ولی خب مثل اینکه نتونستم کاری کنم 

شبتون خوش 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

دور از جونت بد به خودت نگو میدونی آدم یه وقتایی فرصت داره کاری انجام بده اگه فرصتش دیر شد باید عواقب ...

دورازجونت. وای ببخشیدتوراخدا، ناراحتت کردم شرمنده

دورازجونت. وای ببخشیدتوراخدا، ناراحتت کردم شرمنده

چه ناراحتی فقط دوست نداشتم به آدم بیخود دل ببندی گفتم ارزشت یه آدم درست و حسابیه نه این مرتیکه یه وری.

دیگه آبجی به خودت بستگی داره از الان به بعد اگه کاری هم از دستم بر اومد بگو اینجا هم کاربرا کمکت می‌کنن