2777
2789
والاآژانسی که 20سال سابقه داره امن ترازاسنپ هست

آخرش میخای چه کنی؟

این رابطه از رابطه ها امروزی خطرناک تره حواست باشه آبجی 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی بابافکرم درگیرشه

نمیشه که اینجوری 

آخرش چی فکرشو کردی تهش چی میشه؟

نمیتونم اینجا هر چیزیو بگم ولی خب خودت صلاح کارتو بهتر میدونی اینجوری فقط خودتو اذیت می‌کنی 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

خب اسنپ چرا نمیگیری درک نمیکنم

میگیریم. ولی بعضی اوقات عجله داریم آژانس میگیریم که این اتفاق افتاد. اصلاخودم بدم اومدخیره میشدبهم ولی فکرم درگیرش شده

هیچی بابافکرم درگیرشه

البته بیش از درگیریه 

اونم خوب بازی روانی بلده استاده 

قشنگ ببین چجوری درگیرت کرده 

چقدر شما پیگیر آبجی هستید 😉

ضرری حقیقتا به کسی نزدم 

می‌دونم توی چه حالیه شرایطشو بهتر میدونم ولی تصمیم درست نتونست بگیره متاسفانه 

امیدوارم خدا کمکمون کنه 

اگ بالبخند وصدای نرم یچی بگه چی

دیگه فوران کرده و هیزه مردک

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

دستِ خودم نیست درگیرشدم. میدونم اشتباهه

عیب نداره بالاخره آدم از یه سری چیزا باید درس بگیره شاید حکمتی توش باشه