2777
2789
رفتم تورابطه باهاش، یه جورایی ازچشمم افتاده. فقط میگه دوستت دارم عاشق چشمات شدم. به خداکات میکنم آدم ...

بگو فدای سرم

دوست داشتن که به حرف نیست 

و نه به این نحو

به خودت احترام بذار و دنبال یه رابطه محترمانه و درست باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخش ناراحتت کردم

نه شما ببخش امشب تند حرف زدم باهاتون حلال کن 🙏🌹

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

یعنی چی؟ آخه پشتِ فرمون

فقط یه مرد هیز و بی حیا زل میزنه تو چشم یه خانم

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

فکر کنم هادی و شما الان از هم خوشتون اومده 🧐

بنده خدا چرا حرف در میاری 

اول من سنم کمتر از اون خانوم هست بهش میگم آبجی یبار وارد رابطه شدم واسه هفت پشتم بشه تازه دانشجوئم کلی هدف دارم تا ۷ سال ۸ سال دیگه عمرا قصد وارد شدن به رابطه داشته باشم 

اگه اینارو گفتم چون یه چیزایی میدونم من استارتر بهم قبلا گفته بود دلم میسوزه اون یه مرد عوضی و حرومیه بازی روانی راه انداخته و افتاده توی دامش 

دلم نمیخاد آسیب ببینه من خودم توی این راه آسیب دیدم نابود شدم 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

نه بابااین حرفاچیه. البته که ایشون خیلی آقای باشخصیت وفهمبده ای هستن

خیلی ممنون از لطف و محبت شما،باعث افتخاره که اینطور فکر می‌کنید.