2777
2789
هیزه بابا از اینه نگاه میکنه هیزه ادم کسیو دوس داشته باشه ک با ترس ی نگاه ی ثانیه ایی میکنه اونم با ...

چقدر خوب توضیح دادین

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیره شده بود. بعدگوشیش رابرداشت ومثلازنگ زدبه یکی وگفت فلانی این شمارمه چندبارم تکرارکرد

عکس چشماتووو نذار من بهت قول میدم تو نفر چهارصدو دومیلیونو شیش هزارمین نفری بودی ک این حرکتو زده

رااننده بلای هیز کفااااثط

والامنم محجبه بدون آرایش. نمیدونم خیره میشه منامیبینه. عکس چشمام رامیزارم ببینیدحق داشته یانه🤣

باشه بزار

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

جدی میگید. خوشم اومده ازش

من ک اولین کامنتم گفتم تو خوشت اونده ازش دنبال تایید از کاربرای محترم سایتی ک بگن اره نگاهش نگاه دوس داشتنه ن هیز بودن 

تورو ب ایشون ایشون رو بخدا میسپارم هرجی ک خیره

گذاشتم وبرداشتم

اصفهانی هستی اسی؟

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

چی بگم والا هنوز درگیر یه آدم نیرزی هنوز نتونستی فراموشش کنی 

خوبه والا آدم هر چی لاشی تر باشه خاطر خواه بیشتر داره 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

راننده نبوده ک شغل اصلیش ادمخواریه ایشون تفریحی مسافرکشی هم میکنه

آشناس. دورادورمیشناسمش. آره یه جورایی هم اسمش دررفته به هیزبودن. خب میبینه که رونمیدم بهش چرابازتکرارمیکنه

من ک اولین کامنتم گفتم تو خوشت اونده ازش دنبال تایید از کاربرای محترم سایتی ک بگن اره نگاهش نگاه دوس ...

منم موافقم. میخواستم همینو بگم. وقتی از کسی آدم خوشش میاد یک حالت نجابت هم پیدا می کنه. 

این آقا جذب خانم شده اما نمیشه گفت حتما خوشش اومده. 

جذب شدن هم انواع و اقسام  داره

طرفدار حق و عقلانیت💙