2777
2789

من بودم دیگه هیچ وقت سوار ماشینش نمیشدم چون از کسایی که زل میزنن همیشه خدا واهمه دارم احساس مسکنم دو تا شیطان تو چشماشون نشسته

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ میزنیم آژانس ایشون میادچیکارکنم

میدونی خودت هم بدت نمیاد 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

اگر میخوای بشنویکه ازت خوشش میاد باشه دروغکی میگم خوشش میاد

ولی حقیقت چیه؟البته اگه میخای بشنوی

این ادم مریضه و چشم ناپاکه به هیچ عنوان حتی یکبار دیگه هم سوار ماشینش نشو خدایی نکرده با این چیزی گفتی بعید نیست بهت تجاوز بشه

مورد اول، اگر از تو واقعا خوشش میومد انقدر با چشم ناپاک بهت زا نمیزد تا تورو معذب کنه

مورد دوم، اکر واقعا از تو خوشش اومده مستقیما بیان میکرد ولی این ادم اومده عیرمستقیم شماره گفته که اگرم تو شماررو برداشتی و پیام دادی بعدا بگه ببین خودت تنت میخارید وگرنه من حتی پیشنهادم بهت ندادم

مورد سوم، حالا گیریم خوششم اومده تو واقعا حاضری با ادم چشم ناپاکی مثل این ادم وارد رابطه بشی؟

مورد چهارم، مخصوصا اگر تو شهرای کوچیک یا قومیتی هستی دور شو ازین ادم که حتی بعید نیست بکشتت

جدی بگیر عزیزم

بگو فلانی رو لطفا نفرستید احساس نا امنی می کنم

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

اسنپ نمیگیری؟

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

نه نتونستم فراموشش کنم. میدونمم آدم نیست

واقعا این همه سخت بود؟

چرا واقعا دخترا جذب یه مشت آدم لاشی نیرز میشن؟

اون در حدت نبود و نیست ولی خب تو خودتو بردی در حدش 

بعد چرا دوستی رو لغو زدی؟

من بهت بدی کردم؟

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

کدوم قسمت لهجه داشتم. بگولطفا. ببینم ازکجافهمیدی

این فکر کنم حس ششمه 😂