2777
2789

مردا به همه نگاه میکنن به همه زنا فکر نکنین عاشقتونن بعدا خودتون دلتون میشکنه 

دوست داشتم با همه مثل خودشون رفتار کنم اما خب با پایین اوردن سطحم اصلا راحت نیستم       ناشناس      https://daigo.ir/secret/71666606131

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیزه بابا از اینه نگاه میکنه هیزه ادم کسیو دوس داشته باشه ک با ترس ی نگاه ی ثانیه ایی میکنه اونم با صدتا سلام صلوات ک طرفش متوجه نشه اینکه زل میزنه مشخصه هیزههه بخدا یچیزایی میپرسنااا

مشخصه ک دوس داری ک بگن ازه دوستداره خودتم خوشت اونده

چی زده بالا. یعنی بدجورخیره شده بود. چشمام خیلی زیباست همه میگن

طرف کیه؟اشناست؟اگر‌یکبار از یک نفر این مورد اتفاق افتاده باشه پس‌ طرف هیز تشریف داره

ولی اگر‌طرف اشناباشه و زیاد این امرصورت گرفته باشه پس میدوسته تورو

اگر پشت فرمون بوده نه الزاما

پشت فرمون بود. چندبارسوارشدم وهمین موضوع تکرارشده. وتازه شماره اش راهم بلندبه یکی گفت چندبارم تکرارکردوداشت منانگاه میکرد

راننده اسنپی ی بار داشت با چشاش قورتم میداد

یه بار این اتفاق برای من افتاد که راننده اسنپی که نسبتا مسن هم بود از آینه خیره شده بود بهم که یه تصادف بدی کرد با جلویی.  منم چادریم و بدون آرایش.  و بدم میاد واقعا.  ولی اون لحظه دلم براش سوخت.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

طرف کیه؟اشناست؟اگر‌یکبار از یک نفر این مورد اتفاق افتاده باشه پس‌ طرف هیز تشریف دارهولی اگر‌طرف اشنا ...

آره آشناست. چندبارسوارشدم وهمین اتفاق افتاده هربار

واقعا آره چونکه پسری که عاشق باشه اتفاقا خجالتیه!

شما خودتون خانومید خانومارو بهتر میشناسید منم اقام اقاهارو میشناسم این موضوع خیلی سادس ک یارو هیزهه تازه شمارشم چن بلر تکرار کرده ب خانم نگاه کرده پس وسلام علبکم و رحمه الله و برکاتو

یه بار این اتفاق برای من افتاد که راننده اسنپی که نسبتا مسن هم بود از آینه خیره شده بود بهم که یه تص ...

والامنم محجبه بدون آرایش. نمیدونم خیره میشه منامیبینه. عکس چشمام رامیزارم ببینیدحق داشته یانه🤣

شما خودتون خانومید خانومارو بهتر میشناسید منم اقام اقاهارو میشناسم این موضوع خیلی سادس ک یارو هیزهه ...

فقط جمله ی اخرتون😂

من تنها چیزی که از هم جنس هام خیلی می‌دونم اینکه وقتی عاشق میشن باید رفیقشون اولین نفری باشه که خبر داره😐🤣

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

شما خودتون خانومید خانومارو بهتر میشناسید منم اقام اقاهارو میشناسم این موضوع خیلی سادس ک یارو هیزهه ...

آره خیره شده بود. بعدگوشیش رابرداشت ومثلازنگ زدبه یکی وگفت فلانی این شمارمه چندبارم تکرارکرد