2777
2789
عنوان

ایا این سخت گیریه تو ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 59 پست
تو این سایت تا ۱۵ سال اختلاف هم میگن طبیعیه :/ببین خودت چطور دوست داریاینطور که میگی یعنی به دلت ننش ...

فک کنم دهه ۸۰ ای هستن ک دوس دارن با این اختلاف زیاد هم ازدواج کنن 😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چهره ش بنظرم شکسته بود علاوه بر موهای جو گندمیش

ببین توی نگاه اول و دیدار اول بعضی قیافه عجیب و شکسته میرسن چندبار که ببینی متوجه میشی بخاطر انتظارات قبلی بوده نمیدونم چطور توضیح بدم اما چندبار باهاش اداب معاشرت کن

9 سال اختلاف که خوبه کلا تا 12 سال مشکلی نداره به نظرم

ببین بحث اختلاف سنی هم نباشه 

بعضیا هستن اختلاف سنی دارن ولی پسره جوونه 

ولی این رو چهره شم تاثیز گذاشته 

من خودم زیبام 

واقعا حیفم برای این مرد 🥲

فک کنم دهه ۸۰ ای هستن ک دوس دارن با این اختلاف زیاد هم ازدواج کنن 😕

😶دهه ۸۰ ها هنوز کوچولو هستن مگه نیمه اولش مناسب ازدواج باشن درکل ۹ سال کم نیست اما شدید زیادهم نیست بستگی به شخصیت و رفتار طرف داره

مجردین ؟‌اخه این رو چهره ش تاثیر گداشته من ۲۷ م ولی ببین منو میگن ۲۳ میزنم

الان متوجه شدم چی میگین بعضیا پوست صورت ایناشون واقعا شکسته  نشون میده فقط موهاش نیست که سفیده،باخانواده مشورت کن توضیح بده که ۱۰ سال دیگه ایشون کامل پیر به نظر میرسه و من وسط جوونیمه

آخرشو نفهمیدم چی گفتی عزیزم

همسر الانم اینقد برای ازدواج باهام پافشاری کرد که عشق سابق بچه ننمو فراری داد میگم البته خوب شد فراریش داد،با همین موهای سفیدم برام جنگید😂خیلی الان دوسش دارم اون موقع نفهم بودم🙄