2777
2789

من با یک پسری دوستم روسه یک سال شایدم بیشتره میشناسمش

یک بار رفته بود بیرون با دوستاش ویدیو مسیح فرستاد چند تا پسر دیگه کنارش بودن سلام کردن فقط 

بعد الان از اون موقع شاید ۱ ماه میگذره پریشب بهم پیام داد یکی گفت افریم (, همون دوست من ) آیدی تورو بهم داده من ازش خواستم دو ساعت هم داشت راجب مدرسه و شهرشون حرف میزد با هی سوال می‌پرسید تو با کسی هستی نیستی چطور نیستی 

اینم پروفایل اش هست ( اصلا نمی‌دونم فیکه یا نه ), ولی بهم گفت میخوای عکسم رو ببینی گفتم نه 😐

https://daigo.ir/secret/91663624188 کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عکسش که فیک نیست، مدل و کیفیتش اینو میگه 

ولی معلومه بچه ساله

خودتونو درگیر این چیزا نکنید 

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و بی حوصله که دانشجوی رشته روانشناسیه با دخترخالش که پر از رویاهای بزرگه                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

برا منم یه افغانی منو تو اینستا پیدا کرده بود پ میداد میگفت بیا زنم شو گفتم ن گفت میام میدزدمت اینم شانس منه

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

از اینا زیاد پیام میده این چن روز ی پسره برزیلی بم دایرکت داد ی هندیقبلا یکی بود اونم مال اتیوپی بود

واقعا؟ ایرانین خودشونو خارجی جا میزنن؟

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و بی حوصله که دانشجوی رشته روانشناسیه با دخترخالش که پر از رویاهای بزرگه                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

نه عزیزماینستا بین المللی هستش دیگ خارجی ام‌ممکنه بیاد پیام بده

نه آخه عجیبه 

قبلا این شکلی ندیده بودم چرا جدیدا زیاد شده؟ واسه سرگرمی و آشنایی با کشورای دیگه پیام میدن؟