2777
2789

من و پسری ک دوستش داشنیم جدا شدیم 

بماند چرا و چجوری 

ولی خیلی بد جدا شدیم و واقع بینانه،  هیچ امیدی ب درست شدنش نیست 

ولی یبار ی عریضه یه امام زمان نوشتم و گفتم تا فلان موقع جواب منو بدین 

دوستم خواب ی شهید که بعد ها فهمیدیم کیه رو دید،  تو اون خواب شهید ی حرفی زدن و نشون از این بود قضیه من و اون پسر درست میشه 

الان من بد جور گیرم و معلقم🥲💔💔💔💔

از ی طرفی حرف اون شهید خییییلی امیذوارم کرده از طرفی هم هیچ نشونه ای مبنی بر ذرست شدن نمیبینم😭😭

میشه دعا کنید بهش برسم :) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدواری های الکی کشنده اس امیدواری همیشه چیز خوبی نیست نابودت میکنه بخدا جدی میگم نابودت میکنه چون ...

کاش میتونستم

همبشه همه جا میبینمش 

میام فکر نکنم ولی هی ی اتفاقی میفته ک نمیشع

مطمینی دوستت راست گفته؟ خواب حجت نیست عزیزم.‌من یبار خواب دیدم تو خواب بهم وعده هم داده شد. و هیچ وق ...

خوابش میدونید چی بود

ی جایی ی تونل بود 

رفتیم داخل تونل ی اقایی بودن خیلی نورانی 

منو بردن لب چشنه و گفتن این ابو ببر برای اون پسر 

قصیه تون درست میشه

چند شب بعدش رفتیم اونجا و متوجه شدیم اون شخص،  یه شهیده 

بر اساس عکسش فهمیدیم 

و جالبه ک بعد ها شنیدم اون شهید بسسیااار حاجت ازدواج میدن🫠🫠

خوابش میدونید چی بودی جایی ی تونل بود رفتیم داخل تونل ی اقایی بودن خیلی نورانی منو بردن لب چشنه و گف ...

من سالها پیش خواب دیدم تو امام زاده شهرمون یه قلک سبز دادن دستم گفتن برای هر حاجتت توی این پول بریز و ...‌‌

خلاصه که نشد.‌

شما برو سر مزار اون شهید و از عمق وجودت بگو هر چی به صلاحمه همون بشه. و دیگه بسپار بهشون و فکرتو مشغول نکن.‌

من سالها پیش خواب دیدم تو امام زاده شهرمون یه قلک سبز دادن دستم گفتن برای هر حاجتت توی این پول بریز ...

همینکارو کردم 

ولی دارم جون میدم

اومدم بیخیال شم 

خواستگار دیدم

ولی مردم از بس گریه کردم

به جنون رسیدم

توروخدا دعام کتنید😭😭

کاش میتونستم 🙂 همش همه جا میبینمش

ادم تو ی چیزی ی شخصی گیر کنه همینطور میشه من ی شخصی بود تاسرمو برمیگردوندم رودیوار رو فرش حتی شماره تلفنش رو رو ی مغازه فقط ی رقمش فرق میکرد دیدم دیگه ببین باید بیخیال بشی 

همینکارو کردم ولی دارم جون میدماومدم بیخیال شم خواستگار دیدمولی مردم از بس گریه کردمبه جنون رسیدمتور ...

هممون از این روزارو گذروندیم. با این سنم هنوز معتقدم خوشبختن کسانی که به عشقشون میرسن. حتی اگه بعدش طلاق باشه یا مرگ.