2777
2789
عنوان

حذف تاپیک

20 بازدید | 5 پست

چرا باید توی این سایت حق حذف تاپیک و حذف پست ها از کاربران گرفته بشه؟

در هر کجایی لازمه کاربر بتونه نوشته های خودش رو ویرایش یا حداقل حذف بکنه

اینجا یه نظر مینویسی مثلا پشیمون میشی فقط ۳ دقیقه وقت داری حذف بکنی بعدش دائمی ثبت میشه شما حق گروگان گرفتن مطالب مردم رو بخاطر بالا رفتن بازدید سایتتون ندارید شاید برای یکی مسئولیت یا مشکل پیش بیاد!

حالا نی نی یار میگن تاپیک ها رو پاک میکنه اونم یه دونه توی روزهای زوج ! شاید یکی ۵۰ تا تاپیک داره باید یک سال و نیم فقط پیام بده تا تاپیک هاش پاک بشه اونم اگه واقعا دلتون بخاد پاک کنید؟ بعضیا گفتن حتی پیام میدن نی نی یار تاپیکاشو پاک نمیکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب حداقل تاپیک رو میتونن حذف نکنن فقط از تو کاربری ما حذفش کنن و بعد از اون تاپیک بمونه و اسم کاربری حذف بشه براش

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

خب حداقل تاپیک رو میتونن حذف نکنن فقط از تو کاربری ما حذفش کنن و بعد از اون تاپیک بمونه و اسم کاربری ...

اره دیگه یعنی بشه از طرف یه اکانت ناشناس ولی بازم مشکله این فکر کن من یه حرفی مینویسم که از هر نظری ممکنه واسم مشکل ایجاد بکنه خب حتی اکانت بره و مثلا بعدا بخان ببینن کی اونو نوشته بود مشخص میشه اینجوری حق کاربر ازش گرفته شده به خطر افتاده و خیلی چیزای دیگه

اره دیگه یعنی بشه از طرف یه اکانت ناشناس ولی بازم مشکله این فکر کن من یه حرفی مینویسم که از هر نظری ...

خب تو کاربری خودمون اگه حذف بشه اشکال نداره 

اینجوری باشه که اگه خودمون تاپیکو حذف کردیم این حالتی بسه ولی اگ ب نینی یار بگیم برامون پاک کنه ، کاملا پاک بشه 

اینجپری خیلی خوب میشه

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم