2777
2789
عنوان

پسری که به اینستا گیر میده

124 بازدید | 16 پست

من پیج اینستام پابلیکه و حدود ۳ هزارتا فالور داره و توش از همه چیز میگم به نوعی پیج روزمرگیه

از عکس های خودم گرفته تا جاهایی که رفتم و عکس های خانوادگی

الان با یکی برای قبل ازدواج آشنا شدم

همش میگه چرا پیج پابلیک باید بیای این چیزا رو بگی من دوست ندارم زنم با این لباس و اون لباس بیاد جلو دوربین

دوست ندارم این همه عکس هاش رو همه ببینن و این جور حرفا

شما بودید چه فکری می کردید؟

یا مثلا قبول می کردید یا نه؟

به نظرتون این حرفاش طبیعیه؟شما هم از این حرفا بهتون می زنن؟

من سالهاست این صفحه رو دارم و خیلی سختمه به خوام ببندمش

نمیگم کسی اونجا بهم گیر نمیده میده ولی محل نمی ذارم اصلا کسی گیری بده به ادب باشه بلاک میکنم

حالا شما بودید چی کار می کردید؟

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر دوست نداره خب نداره یه پیج خصوصی بزن مهم هارو فالو کن یا اصلا همین پیج رو اونا که به درد نخورن آ ...

اینکه اون دوست نداره رو می دونم

سوالم اینه شما بودی چی کار می کردی؟

اینکه اون دوست نداره رو می دونمسوالم اینه شما بودی چی کار می کردی؟

مونده به خودت، یا طرف رو میخوای حذف میکنی یا اگه سبک زندگیت این مدلیه و نمیتونی، پس تفاهم ندارین 

واقعا پسر گلیه که دوست نداره زنشو تو هرلباسی،همه ببینن ....

متاسفانه یه مشت بی پدر و مادر میخوان این نسل از پسرای باغیرت ایرانی رو به پسرای بی تفاوت بی غیرتِ اروپایی کع ناموسشون با همه شریک میشن تغییر بدن ....

واقعا پسر گلیه که دوست نداره زنشو تو هرلباسی،همه ببینن ....متاسفانه یه مشت بی پدر و مادر میخوان این ...

اگه منظورت از بی پدر و مادر منم که بگم بی پدر و مادر خودت و هفت پشتتی

اگه ادم خوبیه از همه نظر متاسب هست برای ازدواج با شما ،واقعا یه پیج ارزش نداره بخوای بخاطرش با ایندت ...

نه چالش های دیگه هم باهاش دارم

یه پبج هم چیز کمی نیست برای منی که عادت دارم به پیجم و سالها باهاش زندگی کردم

اینکه اون دوست نداره رو می دونمسوالم اینه شما بودی چی کار می کردی؟

من الویتم رو مشخص میکردم.  ببینم بقا در پیچم برام مهم تره یا پارتنرم

خب قطعا اگه طرف همه چی تموم باشه باز ارزش داره که بهش فکر کنی.  

از پیچت درآمدی هم داری؟ 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

واقعا پسر گلیه که دوست نداره زنشو تو هرلباسی،همه ببینن ....متاسفانه یه مشت بی پدر و مادر میخوان این ...

در ضمن الان تو از پسرهای اروپایی چی می دونی

اتفاقا از ایرانی ها خیلی هم با غیرت ترن غیرت مگه فقط ربط به پوشش داره

اونا حجاب انتخابی دارن چه ربط به بی غیرتی داره تو فکر می کنی همه باید شکلی که تو دیدی باشن مشکل توئه

من الویتم رو مشخص میکردم. ببینم بقا در پیچم برام مهم تره یا پارتنرمخب قطعا اگه طرف همه چی تموم باشه ...

بله از پیج در آمد هم دارم

نه همه چیز تموم نیست

به نظرم در جامعه ی الان پیج خصوصی باشه بهتره و حتی ادم مجرد باشه با انرژی های منفی بقیه تاثیر بد رو زندگیش داره. منی که یه مدت اینستا بودم و دوساله حذف کردم و در آرامشم

طرف آدم خوب باشه دلیلی نداره بخاطر بقیه از دستش بدم

اون میخواد زندگیتون حریم خصوصی داشته باشه و در آرامش باشین

مشکل از شما نیس جامعه بیماره نمیخواد هر بار کسی مزاحم زن و زندگیش بشه و ناراحت بشه