2777
2789

خیلی خیلی دلم گرفته من خیلی گریه کردم خیلی از خدا خواستم گفتم برم مشهد چله برداشتم هرشب میگفتم خدایا میشه برم میدونید چی شد جور شد ولی به اتفاق بی سابقه افتاد و کنسل شد بدون اغراق میگم همه کسایی که من میشناسم توی آشنا و فامیل همشون حتی اونایی که اعتقاد خیلی کمی دارن امسال مشهد و کربلا رفتن حتی یکیشون الان مشهده یعنی فقط من موندم از دست خدا خیلی ناراحتم من واقعا دلم میخواد برم 💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما حتی اونم درست کرده بودیم بعد هشت سال نرفتن امسال داشتیم همه چیز درست میکردیم که بریم یه اتفاق بی ...

می‌دونم گلم منم خیلی صدا کردم امام حسین امام رضا کلا مکان زیارتی ولی خدا هر کی نجس تر بود تو فامیل صدا زد دزدی غیبت دعوا وووو ولی منو صدا نزد دیگه چی بگم

حوالش ب حضرت عباس هر کسی ناحق ب من بپیچه

باید به خود امام رضا بگی . بگو می‌خوام بیام زود جور کن برام . صاحب خونه اونه خودش اسباب ضیافت را جور ...

گفتم چند ماهه که میگم کلی گریه کردم ولی منو نمیطلبع یکی از آشنا هامون اصلا انتظار رفتن هم نداشت خیلی یهویی رفتن