2777
2789

برای عروسیم رفتیم پرده سفارش دادیم و بیعانه دادیم دو سه روز بعدش رفتیم کنسل کرده بودیم قبل از اینکه حتی مرده بیاد اونجا رو اندازه بزنه.۱۰ ملیون دادیم 

بعدش ۶ ماه بعدش رفتیم پرده سفارش دادیم برای خونه مامانم اینا.اتایا دقیقا همون رنگ و مدل که برای خونه خودم قرار بود بزنم 

حالا خانومه توی ابن سایت برگشته میگه لطف کرده که جای بیعانه گذاشته پرده ببرید انقاف داشته وگرنه ببعانه برگشته نمبشه😐😐😐😐 

خب چه فرقی کرده من آخر رفتم پرده رو آوردم فقط برای یه خونه دیگه و با فاصله ۶ ماه 😐😐😐😐

واقعا لطف کرده و نباید بیعانه رو میداد و بهمون پرده میداد چون کنسل کردیم و عقب انداختیم؟

حرف مفت زده،،، میگفتی ۶ ماه پیش پول دادم مشکل پیش اومد نتونستم بیام چقدر پررو هستن

نه مرده بهم پرده داد خانمه توی این سایت میگه لطف کرده اتصاف داشته وگرنه بیعانه رو نمیدن😐😐😐😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.