2777
2789
یه کیک میخوام بپزم که لایه ی میانیش رو موز و گردو بزارم و خامه روشم خامه بزنم! و اما سؤالام ١-کیک رو یه روز قبل درست کنم موز لایه ی میانی سیاه نمیشه؟ ٢-چطور باید متوجه شم چقدر خامه کافیه؟هم برا سطح هم لایه ی وسط کیک؟ ٣-روی کیک رو چطور یکدست کنم؟ اولین بارمه لطفا کوچکترین چیزارو هم بگید،خیلی ممنون.
اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.
خامه آماده قنادی بخر عالیه و راحت هم درست میشه بن سا اسمش هست فروشگاه ها دارن من برای نون خامه ای درستش کردم خیلی خوب شد فکر نکنم موز سیاه بشه اگه آپارات داشته باشی فیلماشو میتونی ببینی در مورد خامه کشی روی کیک خیلی کمکت میکنه
من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای یه مناسبتی میخوام،میخوام یه بار درست کنم اون روز مطمئن باشم. پس خامه اماده بخرم؟درست نکنم؟
اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.
بذار کیکت کاملا سرد بشه بعد کارت رو روش انجام بده من رنگ خوراکی گرفتم کمی از خامه رو رنگی میکنم برای روی کیک با قیف تزیین میکنم قشنگ میشه شکلات تخته ای هم اگه داشته باشی رنده کنی برای روی کیک خوبه ان شاالله که خوب در میاد
من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد
کیلویی نیست یه بسته آماده مثل بسته های پنیره من 7900خریدم منجمد یه ربع بذاری بیرون نرم میشه با همزن ده دقیقه مدام بزن حجمش دو برابر میشه شیرین هم هست احتیاج به شکر نداره
من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   moeinipoor  |  17 ساعت پیش
توسط   11aye  |  2 ساعت پیش
توسط   nazgol69mk  |  2 ساعت پیش