2777
2789

ارتشی هست دختر داییم صبح بلند میشه می بینه تو تختش نیست اینم استرسی اونوقت بعدش شوهرش زنگ میزنه که ببخشید به خدا پرواز داشتم فری( اسمش فرشته هست عادت کردیم بهش می گیم فری)

اونوقت دختر داییم قهر کرده از تهران بلند شده اومده شمال پیش ما آخه ما مسافرتیم شمال وگرنه کاشانی هستیم. الان من و اون تو خونه نشستیم مامان و بابام رفتن بیرون. الان هم زن داییم زنگ زده میگه که شوهرت به این خوبی می بردت بیرون این همه کادو و جواهرات و خونه رو به سلیقه تو می چینه و از این چیزا همیشه هم اطلاع می داده بهت سر همچین چیزی پا شدی رفتی پیش عمه ات چیکار😶😶😑

منم بهش میگم تو دیوونه ای به خدا

ملت دنبال یک شوهر خوب می گردیم این پا شده از تهران به خاطر همچین چیزی اومده😂😂😂😂😐😐😐😑😑😑

نمی دونم چرا حس کردم دیگه داره لوس بازی در میاره خب بابا ازش ناراحتی خونه راهش نده این دیگه چه کاری بود😑😑😑😑😑 

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا نرفته پیش مادرش اومدن پیش شما

مادرش کاشان هست به ما نزدیک تر بود فکر کنم می خواد بازی در بیاره که به شوهرش حالی کنه بدون اطلاع من پات رو از خونه بیرون نمیزاری ازش بعید نیست😐😐😐

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

منم بودم ناراحت میشدم . شب که میخوابیده نمیتونسته بگه فری جون من فردا پرواز دارم؟

ناگهانی بوده نصفه شب بنده خدا پا شده رفته😂😂😂

در هر صورت اینجا نمیومد بهتر بود

ناگهانی بوده نصفه شب بنده خدا پا شده رفته😂😂😂در هر صورت اینجا نمیومد بهتر بود

نصف شب پرواازداشته؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دلش خواسته بره مسافرت😂

نمی دونم والا ولی فردا شوهرش احتمال زیاد بر می گرده بلکه تا فردا این لوس خانوم رو راهی خونه بخت بکنیم😎😎😎😂😂😂

نصف شب پرواازداشته؟

نصفه شب که نه ۴ ۳ صبح به بعد نمی دونم دختر داییم که رفته تو اتاق بیرون هم نمیاد 

چرا شوهر یکی باید اینقدر خوب و پولدار باشه و مهربون و همه چی تموم،ولی شوهر یکی دیگه.....

😐😐😐😐

این رو باید به این خانوم لوس بگیم به خدا

زن دایی چرا اینقدر لوس کردی دخترت رو 

به خدا به شوهرش حسودی می کنم اینقدر خوبه🤧🤧

هه

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

از قدیم گفتن نازکش داری ناز کن نداری پاهاتو دراز کن، ولی یه روزی شوهرش از اخلاق گندش خسته میشه این همه لوس بازی و کنترلگری معنی نداره، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…