2777
2789

نه بابا شگرد پسرها س واسه اینکه دل دختر ها رو ب دست بیارن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگ‌بشه از سرش میفته😄

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نه بابا شگرد پسرها س واسه اینکه دل دختر ها رو ب دست بیارن

کراشم به یه دختره دم در خونشون اینو گفت اما با لحن ملایم

دختره هم گفت انقلاب شده بعد خندید

بعد پسره گف ن سر کن با لحن نصیحتی

ینی میخواسه دلشو ب دست بیاره؟

راجب درس هم بهش گفت لخون

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچه

پسرا میتونن طوری بازی کنن و حرف بزنن ک هیچ حسی بهت ندارن ولی تو فکر کنی حسی هست.پس زیاد حساس نشو و باور نکن اول مطمئن شو بعد دل ببند.

بعضی پسرا چون میدونن دخترا ذوق میکنن روشون حساسیت داشته باشن از این استفاده میکنن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
پسرا میتونن طوری بازی کنن و حرف بزنن ک هیچ حسی بهت ندارن ولی تو فکر کنی حسی هست.پس زیاد حساس نشو و ب ...

پسره ب من نگفتا

کراشم به یه دختره دم در خونشون اینو گفت اما با لحن ملایم

دختره هم گفت انقلاب شده بعد خندید

بعد پسره گف ن سر کن با لحن نصیحتی

ینی میخواسه دلشو ب دست بیاره؟

راجب درس هم بهش گفت بخون

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچه

پسره ب من نگفتاکراشم به یه دختره دم در خونشون اینو گفت اما با لحن ملایمدختره هم گفت انقلاب شده بعد خ ...

من ک اون رو نمیشناسم؛ ولی گفتم پسرها راحت میتونن نقش بازی کنن. رابطه اون دختر با کراشت چیه؟ فامیلیه؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
من ک اون رو نمیشناسم؛ ولی گفتم پسرها راحت میتونن نقش بازی کنن. رابطه اون دختر با کراشت چیه؟ فامیلیه؟

نمیدونم فقط  دم در از چشمی دیدمشون

خیلی راحت بود باهاش 

حرفای عاطفی نمیزدن بیشتر کلی

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچه