2777
2789
عنوان

اونایی که ازدواج عاقلانه کردن بیان

589 بازدید | 61 پست

احساس خوشبختی میکنید؟

عشق بعد ازدواج میاد؟

دوستش دارم

ولی فکر میکنم اونقدرا که باید حسم عمیق نیست

بیشتر وابستگیه

شرایطش خوبه

از نظر مالی خیلی شرایطش خوبه برای همین فکر میکنم 

کیس خوبیه

یه بار عاشق شدم پسره لاشی کاری کرد از هر چی عشقه متنفر شم

برای همین میخوام با کسی ازدواج کنم که بیشتر اون عاشقمه

نه‌من عشقم بیشتر باشه🥺

ولی میترسم

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒

بنظرتون کار درستی میکنم

یه بار به حرف قلبم گوش دادم بدجور پشیمون شدم

این بار فقط به عقلم دارم‌گوش میدم

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒

هیچ ازدواجی عاقلانه نیست

در منطق حکم اسارت نیست

پس وقتی تصمیم به ازدواج میگیری یعنی عقل و انداختی دور

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز ازدواج نکردم اما رابطمون جدیه، منم دفعات قبل با قلبم پیش میرفتم ایندفعه اما شرایطش رو سنجیدم با اینکه عاشقش نبودم اما اینقدر حمایتاش چه مالی و چه عاطفی زیاد بود که الان خیلی دوسش دارم 

بنظرتون کار درستی میکنمیه بار به حرف قلبم گوش دادم بدجور پشیمون شدماین بار فقط به عقلم دارم‌گوش میدم

مردی ک مردونگی و اخلاق نداره ، هرچقدرم عاشقش باشی، با تمام آزار و اذیتاش دیگ کم کم ازش دلسرد میشی و از چشت میوفته، سعی کن سطح عشقت رو بر اساس رفتار مرد تنظیم کنی ن تخیلاتت

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

عاقلانه ازدواج کردم 

نه عشق بوجود نمیاد انگار همیشه ته دلت یچیزی کمه نیس درد منم همیشه اینه😊😊😊

ولی ارامش و اسایش هست 

جایی دیدی دلت لرزید اون ادمه لاشیه تو هیچوقت عاشق ادم درست و حسابی نمیشی چون معمولا اینجور ادما به دل نمیشینن 

باید ببینی چی الویتته عشق یا ارامش و زندگی اروم

هیچ ازدواجی عاقلانه نیستدر منطق حکم اسارت نیستپس وقتی تصمیم به ازدواج میگیری یعنی عقل و انداختی دور

نه

احساساتم خاموشه

عقلم داره تصمیم‌میگیره

همه خوبیا و بدیاشو دارم میبینم

تو ازدواج عاشقانه کور و کری

این بار نه‌کورم نه کر

بنظرتون کار درستی میکنمیه بار به حرف قلبم گوش دادم بدجور پشیمون شدماین بار فقط به عقلم دارم‌گوش میدم

اگه اینبارم بد شد چی
اگه شما کم محلی کردی و عشق رفت بعدشم خیانت کرد چی
اگر خودتون دوسش نداشتید و خیانت کردید چی
نمیگم اینجور ازواجایی اشتباهه کلا اطلاعی ندارم فقط میگم این سوالاتم تو ذهنت بهش فکر کن جوابشو که پیدا کردی بعد هرکاری خواستی بکن

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

هنوز ازدواج نکردم اما رابطمون جدیه، منم دفعات قبل با قلبم پیش میرفتم ایندفعه اما شرایطش رو سنجیدم با ...

الهی خوشبخت شی

منم اول هیچ حسی بهش نداشتم

ولی الان یکم بهش حس دارم

امیدوارم به عشق هم برسم

من اول عاقلانه تو خواستگاری انتخابش کردم بعد تو همون دو ماه اشنایی عاشقش شدم الانم 8 ساله داریم زندگی میکنیم خداروشکر راضیم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

عقل اگر معیارهاشو درست بهش بدی، معمولا خطا نمیره

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".