2777
2789
عنوان

خوابگاه مدرسه چجوری جاییه

39 بازدید | 5 پست

من تا حالا خوابگاه نرفتم امسال میخام برم دوازدهم و باید برم خوابگاه چجوری جاییع چی لازمه ببرم از تجربه هاتون بگین

باشد که زندگی با تو همان کند که تو با دیگران کردی...🙂

مثل همون خوابگاه دانشجویی با این تفاوت که اجازه بیرون رفتن نداری

خوابگاه دانشجویی هم نمی‌دونم چجور جاییع فدات شم 😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابگاه دانشجویی هم نمی‌دونم چجور جاییع فدات شم 😂

اها خب باشه

خوابگاه مدرسه معمولا گوشی بردن ممنوعه، اجازه‌ی پخت و پز ندارید، بیرون از مدرسه نمیتونید برید حتی ممکنه از یه تایمی حیاط مدرسه هم قدغن باشه

از کسایی که قبلا اون خوابگاه بودن و یا مدیریتش در مورد امکانات و شرایط خوابگاه بپرس

چون همه جا یه جور نیست

اما معمولا تختا تشک دارن و خودت باید روتختی و پتو و بالش ببری

بشقاب و قاشق چنگال و ظرف برای سرو غذا خودت باید ببری و بعد از هر وعده بشوری ظرفتو

دیگه خوابگاه‌ اکثرا حمامش مشکل داره، ولی اگه حمام قابل استفادست حوله و شامپو و وسایل حمام

برای میان وعده‌ات انواع خشکبار و مغزیجات و میوه و کیک و بیسکوییت و... ببر

اگه مدرسه بوفه نداره، هر دفعه به اندازه‌ی یک هفته تغذیه‌ات رو از خونه ببر

اگر تو خوابگاه اجازه‌ی پخت و پز دارید، غذاهای فریز شده و نیمه آماده، کنسرو ،تخم مرغ ، گوشت چرخ کرده و کلا چیزایی که زود آماده میشن به علاوه قابلمه و روغن و ادویه و دستگیره ببر / چون ممکنه بعضی روزا غذای خوابگاه باب میلت نباشه

از خونه ترشی و شور و ماست و دوغ و سبزی خوردن ببر تا غذای خوابگاه برات قابل تحمل باشه 

دمپایی و وسایل بهداشتی مثل پد و ناخن‌گیر و روتین پوستی و مسواک خمیردندون و حوله دست و صورت و دستمال کاغذی/توالت و برس/شانه

اگه وسواسیم هستی، اسکاچ جداگانه ببر برای ظرفات/ چون همه اسکاچشون مشترکه

روزنامه و کاغذ باطله ببر که اگه داخل کمدت تمیز نبود بچسبونی داخلش

مجددا اگه وسواسی هستی سفره‌ی یکبار مصرف یا کاغذ کادو ببر تا بزنی به دیوار مجاور تختت

و اینکه نظافت اتاق خودتون/ و یا شاید کل خوابگاه با خودتونه و حدودا هفته‌ای یکبار باید اتاقو جارو بزنی و گردگیری و...

موفق باشی عزیزم 

اها خب باشهخوابگاه مدرسه معمولا گوشی بردن ممنوعه، اجازه‌ی پخت و پز ندارید، بیرون از مدرسه نمیتونید ب ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی♥️😘😘

نمی‌دونم چرا یکم استرس دارم کنار نیام آخه آدم بشدت درونگراییم

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی♥️😘😘نمی‌دونم چرا یکم استرس دارم کنار نیام آخه آدم بشدت درونگراییم

درکت میکنم

اما خب شرایط خوبیه برای ساخته شدن

اوایلش سخته، اما به مرور عادت میکنی