2777
2789
شما پدر و مادرت رو بخاطر ایشون میذاری کنار؟؟؟ عشقی که به والدینت داری با عشقی که به ایشون داری یکیه؟ ...

چجور درست کنم الان دیگ نقطه ضعف دادم دستش الان میگ میخاد من مامانمو دوس نداشته باشم .

اخه ما میخایم ازدواج کنیم لاقل میگف دوتاتونم دوس دارم لاقل پیش من.مدونم الان دیگ دستشم نقطه ضعف داد ...

نه نمیگه. اون نگفت بیشتر دوستش داره گفت هر کسی جای خودش رو داره. دیگه در مورد این موضوع حرفی نزن. گلم بهت بگم مردها همه مادرشون رو بیشتر دوست دارن همه همینن. بالاخره هرچی باشه مادره‌. خودت هم یه روز مادر میشی میفهمی عشق بین مادر و فرزند یه حور دیگه اس. ولی دیگع در موردش اصلا نگو حساسیت نشون نده. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجور درست کنم الان دیگ نقطه ضعف دادم دستش الان میگ میخاد من مامانمو دوس نداشته باشم .

برو مشاوره 

دیگه هیچ حرفی راجب این موضوع نزن

توی ازدواج قرار نیست شریک زندگیت کاملا متعلق به شما باشه

و دیگه هیچکس رو دوست نداشته باشه 

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

فعلا حساسش نکن پخته تر رفتار کن رفتار تو باعث میشه که اون چ جمله ای از دهنش در بیاد

دیگ گف دیگ . ب زبونش آورد. از این ب بعد ت زندگیم مامانش مقصر باشه میگ مامانمه نقطه ضعف دادم دستش. نمیدونم چجور درست کنم

خب فکرت خیییلی غلطه که می خوای تو رو بیشتر از مامانش دوست داشته باشه. اون مادره اونو زاییده شیرش داده بزرگش کرده، الان اونو بذاره کنار بچسبه به تو؟؟ وات د فاز؟

بعدم اگه اونو دوست نداشته باشه، تو رو هم نمیتونه دوست داشته باشه. اما اونو دوست داره، یعنی به تو هم ان شاءالله وفاداره.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

تو باید خوشحالم با شی که مادرشو آنقدر دوست داره چون میگن مادر که عزیز و محترم باشه همونطورم به زنش ا ...

ولی نقطه ضعف دادم دستش نمیدونم چجور جمع کنم .از این ک یکارر کردم اون حرفو رک بهم بگه ناراحتم  

ولی نقطه ضعف دادم دستش نمیدونم چجور جمع کنم .از این ک یکارر کردم اون حرفو رک بهم بگه ناراحتم

هرچقدرشوهرتودوست داری به مادرش احترام بزار،چون دست تنها بدون شوهر پیشرو بزرگ کرده و تحویل جامعه و شما داده 

نه نمیگه. اون نگفت بیشتر دوستش داره گفت هر کسی جای خودش رو داره. دیگه در مورد این موضوع حرفی نزن. گل ...

ولی گف ت ترجیح میدی منو ب مادرت منم تورو ترجیح بدم .ینی میگ اونو بیشتر دوس دارم 

هرچقدرشوهرتودوست داری به مادرش احترام بزار،چون دست تنها بدون شوهر پیشرو بزرگ کرده و تحویل جامعه و شم ...

دست تنها ن پدر هم داره .ولی این حرفش ناراحتم کرد لاقل بخاطر من رک نمیگف

اون مادر براش هم مادر بوده هم پدر چقدر بی منطقی که حتی نمیزاری راحت استوری که دوسداره بزاره هیچوقت سعی نکن کاری کنی بین تو مادرش یکی انتخاب کنه هر کی جایگاه خودشو داره 

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

اون مادر براش هم مادر بوده هم پدر چقدر بی منطقی که حتی نمیزاری راحت استوری که دوسداره بزاره هیچوقت س ...

ن پدر هم داره ولی خب میگ من اونو دوس دارم خب قراره ازدواج کنیم لاقل رک نباید باین حرفو بمن میزد دلمو میشکست

ولی گف ت ترجیح میدی منو ب مادرت منم تورو ترجیح بدم .ینی میگ اونو بیشتر دوس دارم

نه منظورش این بوده که تو هم مادرت رو بیشتر دوست داری و حقیقت هم همینه‌. از یه طرف دیگه شما هنوز ازدواح نکردید ازدواج بکنید بیشتر وقتش با شماست و مطمینا حسش به شما خیلی بیشتر میشه.