2777
2789
عنوان

شوهرم میگفت اگ میخای هر شب بریم بیرون از بابات پول بگیر خرج کن

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 53 پست
منی ک اصلا این آقا رو نمیشناختم آویزونش نکردم خودمو این شد تهش وای ب حال ازدواج با دوستی

مادرشوهر من وکیل هست، اونقدر از انواع پرونده های طلاق برام صحبت کرده که آخر نتیجه گرفتم بهترین ازدواج ازدواجی هست که با آشناییت خانواده ها شروع بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه من هر وقتم میخواستم خودم جدا بشم نمیذاشت آخر ک مهریه رو از چنگم درآورد خیالش راحت شد اینجوری کرد

متاسفانه ایشون خیلی زرنگه عزیز دلم حتما باید از ی وکیل مشاوره می گرفتی با چنین ادمی طرف شدی ما خانوما مهربون و با گذشتیم اما اونا میذارن ب حساب سادگیمون با برنامه ریزی عمل و رفتار میکنن ،خودت و ناراحت نکن گاهی خدا تو همین سختی ها ی جوری میکشدت بیرون و نجاتت میده ک باورت نشه عزیز دلم مواظب خودت و سلامتیت باش

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

اشتباه کردی برای اینکه تورو بخواد مهریه بخشیدی اشتباه کردی تو دوران عقد رابطه کامل داشتی باید اینقدر ...

دیگ آدمی که بدرد نمیخوره حالا عروسیم میگرفت فکر میکنی فرقی میکرد تشنه بودنش؟ تهش ذات بد بده

اینم تا یک جا جوابه تهش چی

من از ازدواج دوستی متنفر بودم و هستم الان این سنتی بود اینجوری شد .دیگ چجوری ازدواج سنتی کنم

عزیزم الان روحیت شکننده است. اما انشالله زمان که گذشت ملاک رو شناخت طرف و خانوادش بذار. خیلی تحقیق و رفت و آمد خانوادگی کنید. و زمان نامزدی (بدون عقد) طولانی کنید

مهربان باشیم   
ب من میگه سختی بکشی الماس میشی باید تو فشار باشی روانی نیس این آدم؟

بهش میگفتی همینکه طلام راضی ام شما هم می خواستی کربن بگیری ک الماس بشه عجبا ببخشید خیلی پرروعه شما هم دوسش داری یا هر چی اینم سوء استفاده میکنه انگار برده اورده ولش کن خودت و پیرش نکن اخر عاقبت با این مرد هرگز خوشبخت نمیشی با این اخلاقش

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

همسر شما احتمالا قصد تاهل نداشته و به اجبار خانواده ها جلو اومده

من چی میشم یکی ک نمیخاسته ازدواج کنه چرا باید بیاد آخه

کلا زندگی منو ب گند کشید بلایی نمونده سرک نیاورده باشه

زگیل تناسلی هم منتقل کرده ب من

این دلیل منطقی برای این دوره نیست!اصلا امکان نداره بدون اجازه این کارو کرده باشه لطفا بی عقلی خودتون ...

اخه منم مال این دوره نیستم زیادی ساده و بی تجربه بودم هنوزم هستم

والا خیلی مشتاق بود قبل منم نامزد داشته ب قصد ازدواج ولی بهم خورده من تازه متوجه شدم اما یبار گفت ما ...

حالا خدا رحم کرده بهت مثلا می خواستت نشد معلوم نبود چ میکرد😁😁😁

این دلیل منطقی برای این دوره نیست!اصلا امکان نداره بدون اجازه این کارو کرده باشه لطفا بی عقلی خودتون ...

بدون اجازه اینکارو کرد

اصلا شوهر من همه چیش زوری بود

ی چیزی میگفتم ب شوخی همش میگفت باید بگی غلط کردم گ و ه خوردم

من چی میشم یکی ک نمیخاسته ازدواج کنه چرا باید بیاد آخه کلا زندگی منو ب گند کشید بلایی نمونده سرک نیا ...

همسرت احتمالا روابط قبل ازدواج متعدد داشته بعد خانواده برای جلوگیری از آبروریزی بیشتر اجبار کردن ازدواج کنه